14. 9. 2020, 09:24 | Vir: Elle

Kako nositi ruto namesto zaščitne maske? Posnemajte Olivio Palermo.

Profimedia

Zna se zgoditi, da bomo morali nositi zaščitne maske tudi na prostem. Olivia je za take primere našla modno alternativo.

Na tej točki je minila že ena cela sezona, odkar so zaščitne maske prvič postale del naše rutine. Če še vedno poskušate ugotoviti, kako ruto uporabiti kot zaščito svojega obraza, da bi se ujemala z vašim stajlingom, ne skrbite - uporaba zaščitnega kosa kot eleganten dodatek morda ni prva prioriteta. Je pa zabaven način, da poživite svoj videz, če se počutite razigrani, kot kaže modna alternativa Olivie Palermo.

Njeni najnovejši ulični slogi kličejo po svilenih rutah, ki ščitijo njen obraz. Najboljši del: vsak stajling je lahko posnemati, ne glede na letni čas ali priložnost.

V zadnjih tednih je Olivia našla način, kako ruto uporabiti kot ključni del svojega stajlinga.

Njena osnovna formula za oblačenje je sestavljena iz para natikačev (njeni najljubši so znamke Alberta Feretti), svilene rutel, bluze z gumbi, lahkotne obleke ali dolgega krila in igrive torbice.

Vsak brezhiben stajling se igra s plastmi in barvami, toda vzorci so rezervirani za svileno ruti, kar ji omogoča, da kar se da izstopa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.