A. Kl. | 7. 3. 2022, 11:23

Poglejte to: Kim Kardashian na revijo Balenciaga ovita v OPOZORILNI TRAK!

Profimedia

Kim Kardashian je minuli konec tedna obračala glave v Parizu, kjer ji je četica pomočnikov slavne obline zavila v rumen opozorilni trak.

Da, prav ste prebrali in videli, 41-letna resničnostna zvezdnica, podjetnica in modna ikona, zadnje čase neločljivo povezana s hišo Balenciaga, je bila, zavita v zgolj lepilni trak, glavna atrakcija v prvih vrstah njihove revije za naslednjo zimsko sezono.

Poleg nenavadnega "kombinezona" je Kim obula koničaste škornje z visoko peto in torbico, vse prekrito z rumenim opozorilnim trakom s prepoznavno tipografijo znamke. Manjkala niso niti črna sončna očala, prav tako Balenciagina, se razume.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Kreativni direktor znamke Demna Gvasalia, ki je sam pred skoraj 30 leti, ko se je razplamtela državljanska vojna v Gruziji, postal begunec, je šov posvetil Ukrajincem in njihovemu pogumnemu uporu.

Revijo Balenciage na pariškem tednu mode je Gvasalia, oblečen v majico v barvah ukrajinske zastave, označil kot "poklon neustrašnosti, upori in zmagi ljubezni in miru".

"Vojna v Ukrajini je prebudila bolečino travme iz preteklosti, ki jo v sebi nosim od leta 1993, ko se je enako zgodilo v moji domovini in sem postal begunec za vedno," je v spremnem besedilu zapisal 40-letni modni oblikovalec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

"Da, za vedno, saj je to nekaj, kar ostane v tebi. Strah, obup, spoznanje, da te nihče noče. A hkrati sem spoznal, kaj je resnično pomembno v življenju: življenje samo in človeška ljubezen in sočutje."

Dodal je, da je razmišljal celo, da bi v luči aktualnih razmer, ko se moda in teden mode zdita popolnoma nesmiselna in nepomembna, revijo celo odpovedal, a je spoznal, da bi to pomenilo vdajo zlu, ki ga muči že 30 let.

Tudi vsak od 525 stolov na reviji je bil oblečen v ukrajinsko zastavo - rumeno-modro opravo pa je nosila tudi slavna gostja, hollywoodska zvezdnica Salma Hayek Pinault.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.