17. 11. 2022, 15:00 | Promocijska objava

Lepotna urednica Cosmopolitana svetuje: TAKO izberete pravo podlago zase (glede na prekrivnost, ki jo želite)

Profimedia

Si tudi ti ujeta v večni krog iskanja prave podlage za svoj obraz? Zate imamo nekaj nasvetov, ki ti bodo zagotovo prišli prav!

BB, CC, puder, podlaga ... med številnimi poimenovanji, različnimi izdelki in nešteto odtenki se tudi največje lepotne navdušenke velikokrat počutimo kar malce zmedene. Ko govorimo pa še o različnih tipih in stanjih kože, pa je pravi produkt zase skorajda nemogoče izbrati.

A potem pridejo na vrsto hibridi ...

Govorimo seveda o hibridnih kremah korejske kozmetike Erborian!To so fantastične novodobne kreme, ki v eni tubi združujejo tako nego kot tudi ličilo, primerne pa so za vsako kožo in starost. Obstaja več načinov uporabe: lahko izbereš en hibrid ali pa na način mix & match med seboj kombiniraš različne. Za pravega pa se odloči glede na to, kakšno prekrivnost si želiš. 

#1 BREZ PREKRIVANJA

»Želim lepo in izboljšano golo kožo brez uporabe make-upa.«

Če si želiš lepše kože brez uporabe ličil, je zate prava izbira Skin hero z gladilnim gisengom - krema za obraz za takojšen učinek perfektne gole kože. Koža obraza je iz dneva v dan videti lepša, saj high-tech formula vidno izboljšuje njeno kakovost in teksturo.

Uporabljaš jo lahko namesto dnevne kreme ali kot primer pred nanosom bolj prekrivne podlage, hkrati pa je super rešitev za dneve brez make-upa.

#2 NEŽNO PREKRIVANJE

»Želim poenoteno kožo z zdravo sijočim videzom.«

Legendarna CC krema je večnamenska formula za intenziven učinek perfekcije. Njena tekstura namreč vsebuje inkapsulirane pigmente, ki se ob nanosu prilagodijo tvoji koži, obogatena pa je tudi z azijskim vodnim popnjakom, ki ščiti in neguje kožo.

Ker se CC krema popolnoma prilagodi tenu kože, bo tvoja polt poenotena, dosegla pa boš naraven in sijoč videz.

#3 SREDNJE PREKRIVANJE

»Nepravilnosti hočem prekriti z žametnim zaključkom na koži.«

Ko si zaželiš na obrazu ustvariti 'baby skin' učinek, na vrsto pride BB - večnamenska negovalna krema 5 v 1 z učinkom izboljševanja polti, ki je zasnovana na podlagi korejske tehnologije. Formula je obogatena z ginsengom, ki je znan po svojih številnih blagodejnih lastnostih.

BB krema je bolj prekrivna kot CC in ustvari nemasten žametni zaključen na koži, uporabljaš pa jo lahko namesto pudra.

#4 VISOKO PREKRIVANJE

»Želim učinkovito prekriti mozolje, temne madeže in druge nepravilnosti.«

Prednost Super BB kreme je ta, da združuje visoko prekrivnost BB kreme in negovalno delovanje proti nepravilnostim s pomočjo 4% niacinamida. 

Ker nudi večjo prekrivnost kot klasična BB krema, prekrije nepravilnosti, rdečico in temne pigmentne madeže na naraven način, poleg tega pa združuje dve korejski supersestavini – beli ginseng in fermentirani cvet ginsenga. Če imaš mešano ali mastno kožo, jo lahko uporabljaš po celem obrazu, pri suhi koži pa je za najboljši rezultat priporočeno točkovno prekrivanje nepravilnosti.

Če se ne moreš odločiti, kateri izdelek je pravi zate, te več informacij čaka v uradni spletni trgovini Erborian.

Spremljaj Erborian na Instagramu in Facebooku ter izkoristi wow Black Friday popuste!  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.