9. 3. 2021, 10:46 | Vir: STA

Lindsey Vonn na pariškem tednu mode

Profimedia

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn, ki se je od smučanja poslovila po zimskih olimpijskih igrah leta 2018, je na pariškem tednu mode nastopila v filmu, v katerem spet drvi po belih strminah. Nastopila je kot manekenka v promocijskem filmu ameriškega modnega oblikovalca Thoma Browna za jesensko-zimsko kolekcijo 2021, poroča CNN.
 

Pariz je še eno od modnih središč, ki so morala svoje dogodke zaradi koronske pandemije preseliti na splet. Zato so modni oblikovalci posneli filme, s katerimi promovirajo svoje kolekcije.

Med njimi je tudi Browne, ki je za glavni model izbral nekdaj prvo zvezdnico smučanja Vonnovo.

Naslov filma je "... najbolj angelske in fantastične sanje, ki so me vodile domov ..." Atraktivna Američanka na temo Čarovnika iz Oza v voluminozni obleki s korzetom, srajci z belim ovratnikom in črnim metuljčkom s helikopterjem pride do vrha smučarske proge, nato pa odvrže obleko ter se navzdol po progi spusti v dolgem suknjiču in plisiranem krilu.

"Hotel sem ustvariti to čudovito podobo Vonnove v njenem okolju in preplesti moj svet z njenim," je v video-intervjuju dejal Browne, ki je poudaril, da rad dela s športniki, zato z olimpijci pripravlja še eno kolekcijo, in dodal: "Nova sezona se je začela z zelo preprosto idejo ... krojenja oblek z ekstremnim smučanjem."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.