N.Z. | 30. 9. 2020, 13:04

Modni dvoboj na soočenju predsedniških kandidatov: Trump vs. Biden!

profimedia

Melania Trump se je odločila za progast hlačni kostim Dolce&Gabbana, Jill Biden pa je ’reciklirala’ temno zeleno svileno obleko z resicami.

Ker je bilo sinočnje soočenje predsedniških kandidatov lažje gledati kot poslušati, se danes veliko medijev raje posveča temu, kako je bil kdo oblečen in kdo je zmagal več kot očiten modni dvoboj.

Veliko hvale na ta račun sta prejeli obe soprogi predsedniških kandidatov.
Melania vs. Jill

50-letna Melania je blestela v novem progastem kostimu, za katerega je po informacijah Jutranjega lista odštela 3340 dolarjev, medtem ko je 69-letna Jill nosila zeleno svileno obleko, ki jo je pred tem že nosila na nekem njujorškem dogodku leta 2017.

Obe dami sta po mnenju poznavalcev izbrali različne stile, v katerih sta obe blesteli, skupni sta jima bili le zaščitni maski.

Melania je temno obleko z belimi progami najverjetneje izbrala zato, da je bila komplementarna temno modri obleki s progasto kravato njenega soproga. Svoj brezhiben slog je Melania še povzdignila s stiletkami Christiana Louboutina, ki bi slehernico sicer stali 695 dolarjev.

Najbolj tovrstno pozorni so še opazili, da je Melania nosila le en prstan in da je (četudi ji je pol obraza zakrivala bela maska, ki je bila skladna z njeno srajčko) bila močno naličena. Še posebno poudarjene so bile namreč njene oči.

Tudi Jill Biden ni pretiravala z nakitom, saj je svojo zeleno obleko nadgradila le z nekaj zlatih zapestnic in zlato ogrlico, na nogah pa je imela čevlje z visokimi petami, za katere je pri Valentinu Rockstudu odštela 995 dolarjev.

profimedia

In čeprav sta tako Melanie kot Jill dale vse od sebe, sta večino pozornosti ukradli Trumpovi hčeri Ivanka in Tiffany.

Ivanka & Tiffany

38-letna Ivanka, mati treh otrok, je prišla na soočenje brez svojega moža.

Za dogodek je tako kot Melania izbrala hlačni kostim v krem barvi modne kreatorke Gabriele Hearst, za katerega je odštela 3210 dolarjev, in stil dopolnila z veliko Chanelovo torbico, ki stane 4700 dolarjev.

Svojo enobarvno modno kombinacijo je popestrila z zaščitno masko s cvetnim vzorcem, ki jo je (tako kot vsi drugi) snela takoj, ko se je povzpela na oder.

profimedia

Nekaj podobnega si je omislila 51-letna Kimberly, soproga Donalda mlajšega. Nosila je bel hlačni kostim, ki ga je kombinirala z nekoliko nenavanim izborom torbice, na kateri je bilo z biseri izpasno 'rock'n'roll'.

Diametralno nasprotno odločitev v modnem smislu je sprejela 26-letna Tiffany, Trumpova hči iz prvega zakona z Marlo Mapel. Ta se je namreč odela v črnino. Nosila je enostavno črno oblekico, ki jo je slavnostno popestrila z zlatim nakitom.

Za podoben videz se je odločila tudi druga Trumpova snaha, 37-letna Lara, ki je poročena z Ericom Trumpom. Izbrala je enostavno črno obleko, zaradi katere so toliko bolj izstopale rokavice in ura iWatch.

Odzivi s Twitterja

Tudi Twitter so bolj kot to, kar je bilo na soočenju povedano, zanimale 'ubijalsko' visoke pete Melanie Trump ...

... praktično nikomur pa ni ušlo, kako veliko bolj topel odnos imata Joe in Jill Biden, pa tudi, da je Donald ob pogledu na objem protikandidatskega para nekaj zašepetal Melanii (ki se mu je sprva nekoliko umaknila), nato pa sta si tudi Trumpova izkazala več 'bližine' tako, da sta se prijela za roke. Da je bila gesta nekoliko prisiljena, kažejo posnetki, na katerih je videti, kot da je prišlo do nekaj ruvanja med Melanio in Donaldom. Melania se je morda skušala izzviti Donaldovi roki, a jo je Donald uspel trdno zadržati.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.