N.Z. | 30. 8. 2022, 15:33

Mojster tetovaž razkriva: "To so tatuji, ki so postali že preveč običajni ..."

profimedia

Hkrati je razkril tudi, kateri trije motivi ostajajo zimzeleni in bodo v naslednjih nekaj letih zagotovo v trendu.

Čeprav za tetovaže velja, da naj bi bile unikatne in posebne, je nekaj motivov postalo tako razširjenih, da si jih deli že na tisoče ljudi. Mojster tetovaž in lastnik tatu salona Stu Hepcat je za The Sun razkril, kateri so tisti trije, ki so se po zaslugi razvpitih zvezdnikov preveč razširili v zadnjih nekaj letih, pa tudi tri tiste, za katere gre pričakovati, da bodo v prihodnosti nadvse popularni.

Lovilec sanj

Tetovaža lovilca sanj je priljubljena vse od leta 2009, najbolj po zaslugi številnih znanih osebnosti. Stu trdi, da je tekom zadnjih nekaj let opažal veliko povpraševanje prav po tem motivu, da pa je ta v zadnjem času zamrla in si jo le redko kdo še želi.

Simbol neskončnosti

Stu pravi, da je ta simbol še vedno zelo popularen pri parih in med skupinami prijateljev, ki si želijo iste skupinske tetovaže. Je pa v zadnjih letih postal že preveč običajen, še posebno kičasto pa deluje, če je simbol obkrožen tudi s pticami.

Lev

Mojster tatujev ve povedati, da so tetovaže levov še vedno priljubljene, se pa med seboj tudi razlikujejo glede na to, kako so dizajnirani. Po njegovem mnenju je razširjenost tega motiva že postala moteče preobičajna. Tudi ta motiv je eden tistih, ki so ga popularizirali slavni.

Kaj pa brezčasne tetovaže?

Obstaja nekaj motivov za tatuje, ki NIKOLI ne bodo ’izšli iz mode’, četudi pa bi se to morda nekoč zgodilo, ta nekoč še ne bo prav kmalu.

Prva takšna tetovaža, ki bo še nekaj časa zelo popularna, je tatu …

Orel

Stu pravi, da ima tatu orla dolgo tradicijo v industriji tetovaž, zaradi česar ostaja zimzelena klasika.

… tatuju orla sledi …

Vrtnica

Gre za večni dizajn, ki bo vedno priljubljen.

In pa, seveda …

Rože

Številni cvetlični dizajni redno prihajajo in odhajajo iz trenda, ker pa so stalno prisotne in se vračajo, bi že lahko rekli, da so prestali test časa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.