A. Kl. | 20. 1. 2022, 15:10

(FOTO) "Po desetletju kot blondinka sem končno prestopila na temno stran"

Profimedia

29-letna Karlie Kloss, pri višini 188 cm lastnica morda najdaljšega para nog v vrstah supermodelov, si je omislila novo barvo las.

Prelomno spremembo je seveda objavila na Instagramu, seriji fotografij je pripisala: "Po desetletju kot blondinka sem končno prestopila na temno stran."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

V New Yorku, kjer prebiva s soprogom Joshuo Kushnerjem - bratom bolj razvpitega Jareda, poročenega z Ivanko Trump - so jo nato opazili tudi paparaci.

Nekdanja baletna plesalka Karlie, v celoti napravljena v zemeljske tone, se je samozavestno in elegantno sprehodila mimo njihovih teleobjektivov.

Kloss in 36-letni Kushner, ki se poleg zajetnega premoženja njegove družine s področja trgovanja z nepremičninami ukvarja s tveganimi naložbami, imata sina Levija, ki bo marca upihnil prvo svečko.

Menda se supermanekenka Karlie in poslovna ženska Ivanka, poročeni s premožnima bratoma, zasebno povsem dobro razumeta, čeprav v javnosti pogosto izražata nasprotujoča si stališča.

Profimedia

Prva je naklonjena demokratom in je v predlanski predsedniški bitki v ZDA tudi dejavno podprla Joeja Bidena, druga pa je kot hči Donalda Trumpa zagrizena republikanka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.