A. Kl. | 3. 12. 2021, 10:15

Noseča Alja Perne dela s polno paro, z novimi kosi navdušila Jasno Vale

Alja Perne/Instagram

"Pozdravljen, december, najlepši čas v letu," je fotografiji sebe v zasneženi idili Kranjske Gore pripisala slovenska modna blogerka in poslovna ženska Alja Perne.

Nosilka naslova Elle influencerka leta, ki se podpisuje pod trajnostno modno znamko The Base in znamko nakita by Abelia, je trenutno v veselem pričakovanju: njenemu triletnemu sinu Liamu se bo kmalu pridružil dojenček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Perne (@aljaperne)

A kljub visoki nosečnosti je Alja, ljubiteljica pletenin in mojstrica modnih kombinacij v nevtralnih tonih, zelo dejavna: po "snežnem" utrinku je na svojem Instagramu objavila še posnetek iz zakulisja fotografiranja božičnih vsebin za njeno znamko The Base.

Na božičnih fotografijah Alja sicer pozira skupaj s mlajšo sestro, prav tako blogerko Mašo Bitenc. Ta je v šali zapisala, da je bilo vse skupaj zabavno, dokler ji Alja ni rekla, da nobenega od kosov ne sme vzeti domov.

The Base/Instagram

Ustanoviteljica The Base je razkrila, da so pri podjetju letos pripravili posebne praznične darilne pakete in predstavila tudi novost: rokavice iz 100-odstotne merino volne na en prst, ki so po Aljinem mnenju lahko lepo in uporabno darilo, hkrati pa se popolno ujemajo z njihovimi ikoničnimi kapami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE BASE LABEL (@thebaselabel_)

V nadaljevanju je izpostavila še nove barve kap in šalov omenjene znamke, črn komplet je že naročila Aljina kolegica iz blogerskih vrst (pa tudi ustanoviteljica znamke klobukov So Me.) Jasna Vale, ki je navdušeno zapisala: "Moški, če še nimate daril za svojo boljšo polovico, je tole top izdelek. Thank me later.*"

Jasna Vale/Instagram

*Zahvalite se mi kasneje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.