13. 5. 2022, 16:34 | Promocijska objava

S tem prehranskim dopolnilom lahko uspešno pomladite kožo, nohte in lase

PROFIMEDIA
S tem prehranskim dopolnilom lahko uspešno pomladite kožo, nohte in lase (foto: PROFIMEDIA)

Izrazne gube, pigmentni madeži, lomljivi nohti in redki lasje ... Če še vedno iščete čarobno paličico, ki bi preprečila prve znake staranja, berite dalje. To prehransko dopolnilo deluje pomlajevalno na kožo, nohte in lase. 

 

Ko se pogledate v ogledalo, vas motijo izrazne gube na obrazu ter neenakomerna obarvanost kože in pigmentne lise, poleg tega pa ste naveličani krhkih nohtov in las? Na trgu lahko najdete poplavo kozmetičih sredstev in drugih lepotnih pripomočkov, ki obljubljajo, da lahko upočasnite staranje, vendar je treba priznati, da pomoč ''od zunaj'' ni vedno najbolj učinkovita. Težave se je treba lotiti tudi od znotraj, če želimo na koži, laseh in nohtih opaziti prave učinke.

Prav tako včasih uravnotežena prehrana ni dovolj, da bi naše telo dobilo čisto vse, kar potrebuje za optimalno delovanje in odpravljanje pomanjkljivosti, ki nam jih vsem prinaša minevanje časa. V tem primeru lahko posežemo po prehranskih dopolnilih, pri izbiri katerih je prav tako treba biti ''izbirčen'', sploh če ne želite uživati sestavin živalskega izvora ali katerihkoli drugih neželenih snovi.

Medex

Naš namig je Medexov MSM lift + Q10, ki je kot naročen za vse, ki bi radi s 100 % veganskim izdelkom brez glutena, umetnih arom in barvil poskrbeli za izboljšanje čvrstosti in elastičnosti kože, močnejše nohte ter bujnejše in bolj sijoče lase.    

Ta veganska rešitev v raztopini nosi v sebi inovativno formulo za ohranjanje mladostnega videza kože ter lepih nohtov in las, namenjena pa je tudi tistim, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora.

Kaj je MSM?

MSM je organski vir žvepla in tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki je pomemben za zdrave lase, kožo in nohte. Težava je, da ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj. Najdemo ga sicer v nekaterih vrstah zelenjave, na primer v čebuli, česnu in kapusnicah, ter v beljakovinsko bogatih živilih, kot so mleko, jajca, semena in oreščki, vendar ga je za zadostno količino bolje dodajati v obliki prehranskega dopolnila.

Njegova količina v živilih pa je prav tako premajhna, da bi ga lahko iz njih črpali za prehranske dodatke, zato se MSM pridobiva sintetično v laboratorijih.

Namig: Ob nakupu prehranskega dopolnila z MSM bodite pozorni, saj boste na nekaterih embalažah na trgu zasledili navedbo, da gre za naravni MSM, čeprav je pridobljen sintetično. OptiMSM® v Medexovem MSM lift + Q10 je pridobljen s postopkom destilacije, ne pa kristalizacije kot večina drugih prehranskih dopolnil z MSM na trgu. To je tudi edina varna in dobra izbira.

Medexov MSM lift + Q10 vsebuje najčistejši MSM na trgu.

Deluje v harmoniji s koencimom Q10

MSM pri zmanjševanju gub in povečevanju čvrstosti in elastičnosti kože v tem prehranskem dopolnilu pomaga koencim Q10, ki zavira staranje kože. Koencim Q10 je sestavni del človeških celic, organizem pa varuje pred prostimi radikali, ki so eden izmed glavnih povzročiteljev staranja. S starostjo sinteza koencima Q10 v tkivih namreč upada, zato ga je dobro dodajati. 

Medexov MSM lift + Q10 vsebuje patentirani enkapsulirani koencim CAVAQ10®, ki ga pri zaužitju iz črevesja v krvni obtok preide kar 18-krat več kot pri drugih oblikah tega koencima.

Formulo tega prehranskega dopolnila pa nadgradijo še drugi ključni minerali lepote – selen, cink in baker. Kako ti prispevajo k anti-age učinku?

Selen in cink prispevata k ohranjanju zdravih nohtov in las ter imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in k normalni obarvanosti kože in las.

MSM lift + Q10 v raztopini vas bo navdušil tudi s sadnim okusom pomaranče in ananasa, še bolj pa z dejstvom, da boste njegove učinke verjetno opazili že po 8 tednih uporabe. Za res vidne učinke se priporoča uporaba vsaj 16 tednov.

Več lahko preberete TU.

Prikaz široke linije lepotnih prehranskih dopolnil iz Medexa za lepo kožo, lase in nohte:

Medex
Medex

 

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.