3. 7. 2020, 08:57

Te poletne hlače so letos totalen hit, saj pristajajo vsem postavam

Modni svet so letos obnorole tako imenovane pareo hlače, ki jih modne vplivnice naravnost obožujejo, kritiki pa so jim izjemno naklonjeni, saj pristajajo vsaki postavi! Oglej si jih TUKAJ 👉

Profimedia

Modni svet so letos obnorele tako imenovane pareo hlače, ki jih modne vplivnice naravnost obožujejo, kritiki pa so jim izjemno naklonjeni, saj pristajajo vsaki postavi!

Pareo model hlač je odličen za vroče dni, saj so izdelane iz lahkih materialov, njihova oblika pa je zasnovana tako, da optično podaljšajo tvoje noge!

👉HU-DE!

Pareo model hlač je odličen za vroče dni, saj so izdelane iz lahkih materialov, njihova oblika pa je zasnovana tako, da optično podaljšajo tvoje noge!

Popolne za poletje trenutno najdeš TUKAJ 👉

👉HU-DE! Pareo model hlač je odličen za vroče dni, saj so izdelane iz lahkih materialov, njihova oblika pa je zasnovana tako, da optično podaljšajo tvoje noge! Popolne za poletje trenutno najdeš TUKAJ 👉

instagram.com/mickienedaiva/

V H&M imajo veliko izbiro pareo hlač pri nas. Za te na fotki spodaj boste odšteli 29,99 €, najdete pa jih tudi v temno modri barvi!

👉V H&M imaš največjo izbiro pareo hlač pri nas in zagotavljamo ti, da boš navdušena! 

Za te na fotki boš odštela le 29,99 €, v svojem najbližjem H&M-u pa jih najdeš tudi v temno modri barvi!

Instagram vplivnice pa je čisto obnorel tale ekstra model TUKAJ 👉

👉V H&M imaš največjo izbiro pareo hlač pri nas in zagotavljamo ti, da boš navdušena! Za te na fotki boš odštela le 29,99 €, v svojem najbližjem H&M-u pa jih najdeš tudi v temno modri barvi! Instagram vplivnice pa je čisto obnorel tale ekstra model TUKAJ 👉

H&M

In še tale ekstra model spodaj za navdih, ki je res nekaj posebnega!

👉Pa res so nekaj čisto posebnega, se strinjaš?

V njih boš težko ostala neopažena, modni poznavalci pa ti bodo navdušeno ploskali!

Kaj praviš? 🙈Je tole trend kot nalašč zate ali ostajaš pri džinskah?

👉Pa res so nekaj čisto posebnega, se strinjaš? V njih boš težko ostala neopažena, modni poznavalci pa ti bodo navdušeno ploskali! Kaj praviš? 🙈Je tole trend kot nalašč zate ali ostajaš pri džinskah?

instagram.com/nopiselagrama/

Vir: Cosmopolitan.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.