A.B. | 26. 1. 2022, 22:55

Vizažist Kim Kardashian na TikTok-u pokazal tehniko ličenja, po kateri hrepenijo mnoge

Profimedia

Vizažist Mario Dedivanović, ki se je do svetovne prepoznavnosti povzpel kot make-up stilist ikone Kim Kardashian, je predstavil tehniko ličenja, s pomočjo katere bodo vaše ustnice v trenutku izgledale večje in polnejše. Prednost? Tehnika je res povsem enostavna in kar je najpomembnejše - naravna in varna. 

Več kot desetletje je tega, odkar je Kim Kardashian postala sinonim tehnik ličenja 'contouring' in 'baking' - v ozadju katerih pa je stal mladi vizažist Mario Dedivanović. Kardashianovo je mati narava obdarila s čudovito kožo, ki jo zvezdnica neguje s pomočjo najrazličnejših tretmajev, zato so tudi Dedivanovićeve tehnike ličenja na njenem obrazu preprosto zasijale in prevzele cel svet. 

Profimedia

Od takrat je minilo več let in tehnike ličenja so se vmes seveda tudi spreminjale - a Mario je sledil vsem vzhajajočim trendom in ob tem koristne napotke delil tako prek svojih Master Class predavanj kot tudi družbenih omrežij. Do nedavnega je uporabljal dobro znane platforme YouTube, Instagram, Facebook ipd, pred kratkim pa se je odločil podati v novejši svet TikTok-a, kjer je svojim sledilkam pokazal koristno tehniko ličenja, s pomočjo katere bodo ustnice v trenutku izgledale večje. 

@makeupbymario My liplift technique went viral! Here’s how I do it #mariosLipLift #makeupbymario #lipliftbymario ♬ Lovin It Good-JP - Bold Eagle

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.