N.Z. | 14. 4. 2022, 09:22

Ženska na TikToku objavila in šokirala: "Imam jih 40, videti pa sem mlajša kot v tridesetih!"

TikTok

Njen video si je pogledalo že več kot pol milijona uporabnikov, vsi po vrsti pa so izražali začudenje nad osupljivo spremembo.

Lora Croftcheck je na TikToku objavila kratek video, v katerem najprej pokaže svojo fotografijo, na kateri je blondinka, stara pa 37 let. Ob tem pojasni, da takrat ni uporabljala nobenih preparatov za nego kože. Potem pa sledi ŠOK!

Lora pokaže, kako je videti danes, ko jih šteje 41. Lase si je obarvala v rjavo in, končno, pričela negovati svojo kožo.

»Naučila sem se urejati svoje obrvi in pričela uporabljati kremo za zaščito proti soncu,« pojasnjuje Lora v videu. Nato razloži, da je takšne rezultate dosegla brez kemičnega pilinga in laserja, ni pa omenjala, ali je morda posegla po botoksu ali ne.

V komentarjih so nato pričela deževati vprašanja, na katera je pridno odgovarjala.

»Pomembno je, da si vsak večer umijete obraz in da nikoli ne greste v posteljo naličeni, saj to razširja pore, tega pa si nihče ne želi,« je med drugim povedala.

Na Tik Toku se navdušenje zlepa ni poleglo. Ena od uporabnic je komentirala: »Neverjetno! Videti si prekrasna!« Druga pa dodala: »Tvoja koža se kar sveti. Čudovito!«

@loracroftcheck If this is what three years looks like, consider me a lifer 🙌🏻 #over40 #skincare #matureskinmakeup #matureskin ♬ GOOD VIBES - Ellen Once Again

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.