7. 12. 2023, 12:08 | Promocijska objava

Spremljate novosti na kozmetičnem trgu? Potem morate (s)poznati tole sestavino!

Nivea

Bakuchiol je rastlinska alternativa retinola, učinkovit, a obenem tako zelo nežen!

Če še niste spoznali bakuchiola, rastlinske alternative retinola, veliko zamujate (berite: resnično napeto kožo na obrazu, vratu in dekolteju, ki že po štirih urah od nanosa deluje, kot da je ravnokar doživela lifting). 

Sploh če govorimo o NIVEA serumu, ki te inovativne sestavine vsebuje v najvišji koncentraciji v primerjavi z drugimi izdelki iz linije NIVEA Cellular Expert Lift.

Najnovejši korak v negovalni rutini (pomlajevanju naproti)

Retinol, narejen iz jajčnega rumenjaka in olja ribjih jeter, je vsekakor priljubljena učinkovina v izdelkih proti staranju, ki se lahko pohvali z zelo dobrimi rezultati pomlajevanja. A če si želite nežnejše in veganske naravne alternative, ki prav nič ne popušča pri učinkovitosti, morate spoznati bakuchiol, rastlinsko anti-age sestavino nove generacije.

Bakuchiolovo olje se tradicionalno uporablja v indijski in kitajski medicini, vendar hitro postaja vse bolj priljubljeno, saj njegove protibakterijske lastnosti omogočajo, da so izdelki proti znakom staranja nežnejši od tistih z retinolom in kot taki primerni za ljudi s kožnimi težavami, kot so ekcem, luskavica, dermatitis ali občutljiva koža. 

Najboljše pri vsem pa je, da je bakuchiol enako učinkovit kot retinol, saj spodbudi tvorbo kolagena v koži že v štirih urah po nanosu (testirano in-vitro) in ima klinično dokazan učinek proti staranju.

Ta močan antioksidant je tudi ključna sestavina novega NIVEA Cellular Expert Lift 3-zone seruma, ki se je pridružil inovativni anti-age liniji Cellular Expert Lift, ki preprečuje znake staranja. Ker vsebuje desetkrat večjo koncentracijo čistega bakuchiola*, serum obnovi celice in poskrbi za tvorbo dveh vrst naravnega celičnega kolagena, zato v hipu zgladi gube, izboljša prožnost kože za 50 odstotkov, jo učvrsti ter posvetli ten.

Če želite doseči kar najboljše rezultate, seveda serum uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije  NIVEA Cellular Expert Lift – dnevno in nočno kremo ter masko v lističih.

*v primerjavi s koncentracijo bakuchiola v drugih izdelkih NIVEA Cellular Expert Lift