19. 8. 2022, 15:37 | Promocijska objava

Od oblačil do nujnih potrebščin – popusti na vse, kar otrok potrebuje za začetek novega šolskega leta

Profimedia
Od oblačil do nujnih potrebščin – popusti na vse, kar otrok potrebuje za začetek novega šolskega leta (foto: Profimedia)

Ni več daleč. Z vsakim hladnejšim vetrom že diši po novem šolskem letu. Da bodo vaši vestni šolarji – pa tudi tisti malo mlajši, ki se jim šola letos še ne obeta – v celoti pripravljeni na vse nove dogodivščine, je Shoppster pripravil kopico popustov in akcij, ki jih ne smete zamuditi.

Na enem mestu je sedaj zbrano vse za čim bolj udoben in prijeten začetek novega šolskega leta. Ker se že na prvi šolski dan vsak otrok rad v svoji koži počuti najbolje, je seveda pametno začeti kar pri oblačilih. Od simpatičnih trenč plaščev za punce do 'kul' prehodnih jaken za fante, seveda pa ne manjkajo še raznoliki nahrbtniki za vse okuse.

Sledi nabor potrebščin, ki ne smejo manjkati v nobeni šolski torbi. Shoppster ima vse – in to po izjemno ugodnih cenah. Čaka vas pisana zbirka šilčkov in škarij, markerjev in flomastrov, svinčnikov in nalivnikov, seveda pa ne gre tudi brez zvezkov, ravnil in vsega potrebnega za male mojstre risanja in barvanja.

Tisti malo starejši  bodo seveda potrebovali še kakšen 'gadžet' več – tudi na to so bili v Shoppsterju pripravljeni. V ponudbo s popusti in akcijami so tako vključeni tudi prenosni in tablični računalniki, celo pametne ure in prenosni zvočniki. Ne pozabite, da lahko za določene izdelke do 30. novembra še vedno vnovčite tudi digitalni bon 22!

In ker se učenje ne preneha, ko otrok zapusti šolo, ima Shoppster na voljo tudi raznolike pripomočke za opremo domačega učnega kotička, kjer se bo do popolnosti brusilo domače naloge vse do naslednjih počitnic. Izberite udoben pisarniški (ali pa kar 'gamerski' stol) in ustrezno mizo, da bo otrok sedel udobno, ko bodo možgani vrteli na polnih obratih.

Vse to in še več vas čaka v ekskluzivnih Shoppster akcijah. Kliknite in preverite! Veliki popusti in akcije trajajo le še do 31. avgusta. Izkoristite jih še danes.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.