29. 11. 2023, 15:37 | Promocijska objava

Ti mali gospodinjski aparati, ki jih vsi poznamo, delujejo tudi ZA planet

Philips

Eden od letošnjih pokroviteljev nagrad Elle Style Awards je podjetje, ki deluje vse bolj zeleno, ob čemer kakovost njihovih malih gospodinjskih aparatov ostaja na popolnoma enakem visokem nivoju.

To je Philips, ki se lahko pohvali z dejstvom, da se v podjetju zadnjih 10 let trudijo, da bi bili njihovi izdelki hitrejši in boljši, a tudi energetsko učinkovitejši. Od leta 2020 poslujejo 100-odstotno ogljično nevtralno, vendar pri Philipsu pravijo, da je to šele začetek.

Z dolgoročnim načrtom Philips aktivno zmanjšuje negativni vpliv na planet in s tem skrbi za boljšo prihodnost.

Po načelih krožnega gospodarstva Philips več reciklira in porablja manj novih virov tako, da:
♥ svojim izdelkom podaljšuje življenjsko dobo s preprostim vzdrževanjem 
in programi obnavljanja;
♥ uporablja reciklirane in biološko razgradljive materiale v proizvodnji;
♥ omogoča enostavno recikliranje svojih izdelkov.

Elle ima rada te 4 pomočnike v gospodinjstvu, ki so oblikovani z mislijo na naš planet:

PARNA POSTAJA PHILIPS PERFECTCARE nam zagotavlja, da hitro in brez posebnega truda zlikamo svoja najljubša oblačila in jih pri tem nikoli ne prežgemo, med likanjem pa naše top kose tudi ščiti in ne obrablja, kar pomeni, da jih lahko nosimo dlje in tako skrbimo za manj zavrženih oblačil ter s tem manj ogljičnega odtisa, ki ga povzroča modna industrija.

CVRTNIK NA VROČ ZRAK PHILIPS AIRFRYER obožujemo, ker je priprava zdrave in obenem slastne hrane z njim še bolj preprosta – z njim je res težko karkoli zafrkniti, ko želite pripraviti popoln obrok. Poleg tega pa Airfyer deluje zeleno, saj porabi do 70 odstotkov manj električne energije in hrano pripravi do 50 odstotkov hitreje kot običajna pečica energijskega razreda A.

KAVNI APARAT PHILIPS LATTEGO je pravi car v naši kuhinji, saj nam ne le povsem samodejno pripravi našo najljubšo kavo (na voljo imate kar 12 različnih kavnih napitkov) z najbolj popolno spenjenim mlekom, ampak nam je pri srcu tudi zato, ker je narejen tako, da traja dolgo – njegov trpežni keramični mlinček lahko namreč pripravi kar do 20.000 skodelic kave.

BREZŽIČNI SESALNIK PHILIPS AQUATRIO nam pomeni najvišjo stopnjo higiene. Je modularni sistem 3 v 1 za sesanje in pomivanje tal, samo sesanje in ročno sesanje ter omogoča aktivno pomivanje, torej odstranjuje prah, umazanijo, madeže, tekočine in do 99,9 odstotka bakterij na trdih tleh, na 
koncu pa se še sam očisti. Le kaj je lahko lepšega?