10. 3. 2023, 13:42 | Promocijska objava

Pomlad je zares pohitela – ko boste videle te nore kombinacije, vam bo jasno tudi, zakaj

Deichmann

Priljubljena trgovina z obutvijo in modnimi dodatki se je odločila, da bo zaustavila zimo in sivino deževnih dni. Na police Deichmanna je prišla nova kolekcija, ki slavi barve, sonce in razigranost pomladi. Odkrijte modele, ki so del nove kolekcije Barvito življenje – Colorful life in obljubljamo vam, da boste preplavljeni z energijo in navdihom za najlepše pomladne stajlinge!

Potrebujete novo dozo energije?

Ni treba iskati dlje od najbližje trgovine Deichmann. Na policah vas čakajo modeli, ki se jim ne boste mogli upreti, saj je vse v živahnih barvah kot na primer oranžna, zelena, modra, svetleča rožnata, … Barve pomladi so se prelevile v trendne modne superge, pa tudi elegantne čevlje za vse poslovne prilike kot tudi modeli, ki jih boste z veseljem nosili v sezoni srečanj na prostem in dogodkov. 

Vpadljive barve tudi v bolj ležerni različici

Modne superge tradicionalno kupujemo v Deichmannu, saj je zelo enostavno izbirati v tako velikem naboru velikosti, blagovnih znamk in barv. Prežeti z navdihom, ki ga je prinesla kolekcija Barvito življenje, smo se tokrat odločili za modne superge in torbico v zeleni barvi, s katero je nemogoče, da nas ne bi opazili.

Priljubljeni zeleni odtenek je obeležil že preteklo sezono, kljub temu nam je veliko bolj privlačen v pomladnih modelih. Ni si mogoče zamisliti boljše dobrodošlice pomladi!

Visoka pričakovanja

Deichmann se je prav tako ustalil kot priljubljena izbira trgovine, ko iščemo idealne petke in trendne modele. Zmagoslavna vrnitev retro stila s širokimi, blok petkami in platformo, je idealen za pomlad, zlasti pa nam je všeč v vpadljivi oranžni niansi s pripadajočo damsko torbico. Odličen stajling, v katerem boste zasijale!

Pastelno in razigrano 

Monokromatski stil prinaša v Deichmann privlačne pomladne modele priljubljenih loaferk, mi pa smo se odločili, da jih skombiniramo s torbico v enako nežnih odtenkih. Pastelne barve so popolne prav v prehodnem obdobju, zato jih boste tako kot loaferke z lahkoto kombinirali z oblekami, ozkimi hlačami, jeansom ter tudi stajlingih z oprijetimi srajcami ter širšimi hlačami. Če dodate v stajling tudi nogavičke s privlačnim vzorčkom ali takšne v kontrastnem odtenku, bo vaš outfit zares izgledal kot iz naslovnice kakšne revije.

Obiščite svojo trgovino Deichmann in poiščite modele obutve in modnih dodatkov v barvah pomladi. Nova kolekcija Barvito življenje – Colorful life je že na njihovih poličkah!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.