N. V. | 8. 9. 2023, 08:10

Sanjska služba: seksi milijonar išče asistenta, ki bi z njim prepotoval svet (plačal bi mu zajetno vsoto denarja)

Instagram/Matthew Lepre

Se boste prijavili na prosto delovno mesto?

Avstralski milijonar Matthew Lepre z oglasom za delo išče osebo, ki bi z njim potovala po svetu, za ta "sanjski poklic", kot so ga nekateri opisali, pa ponuja začetno plačo 35 tisoč evrov. 31-letni bogataš se ukvarja s spletnim poslovanjem, svoj poslovni imperij pa je zgradil s tečaji poslovnih usposabljanj. V prostem času pa potuje po svetu in išče asistenta ali asistentko, ki bi se mu pridružila na potovanjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

V zadnjih petih letih je obiskal vsaj 30 držav. Lepre novemu kandidatu celo obljublja, da bo lahko vozil njegove dragocene avtomobile.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Išče marljivo osebo

"Iščem marljivo osebo, ki bi mi pomagala pri delu. Potrebujem desno roko, ki bi mi pomagala na potovanjih in pri administrativnih nalogah," je povedal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Prijavijo se lahko tudi osebe brez predhodnega znanja na tem področju, pomembno je le, da imajo veljavni potni list, da imajo radi potovanja, da so natančni pri delu in da lahko kadar koli prekinejo svoj vsakdan in skočijo na letalo. Če vas služba zanima, se na oglas lahko prijavite prek njegove spletne strani Ecom Warrior Academy.

Ponuja zanimiva delovna mesta

Pred štirimi leti je objavil podoben oglas, iskal je osebnega pomočnika. Takrat se je na oglas prijavilo 70 tisoč kandidatov, delo pa je na koncu dobila nekdanja asistentka oblikovanja. Istega leta je iskal tudi osebnega fotografa, ki bi potoval skupaj z njim, in mu ponujal 32 tisoč evrov.