6. 6. 2023, 10:38 | Promocijska objava

Privoščita si poletje, ki ga ne bosta nikoli pozabila (mi vemo, kje in kako)

Liburnia Hotels & Villas

Bi rada okrepila odnos, se še bolj zbližala ali samo razvajala v dvoje? Potem je to poletje kot naročeno za vaju - ko bosta skupaj doživela blaženost ob vseh užitkih, ki vama jih predlagamo, bosta postala nerazdružljiva. Za vedno! 😊

Kje?

Poletno blaženost bosta nedvomno lahko doživela na Opatijski rivieri. Pravijo namreč, da so to območje zase izbrali kar sami bogovi, ki naj bi živeli na obronkih Učke. Za bogovi so ta kraj konec 19. stoletja oboževali tudi kralji in cesarji, danes pa so njegove božanske lepote in kraljevski tretmaji na voljo prav vsem ''navadnim smrtnikom''. 

Zato to poletje tudi vidva z ljubljeno osebo izkoristita priložnost in doživita to posebno romantično opatijsko vzdušje. Že če bosta samo sprehodila po promenadi Lungomare (tu se je med drugim sprehajal cesar Franc Jožef), vdihavala vonj po morju, lovorju in drugem obmorskem rastju, bo vajino počutje odlično, vajino razpoloženje pa vse bolj igrivo in sproščeno.

Ob šumenju morja tu pričakajta še sončni zahod ali pa morda jutranjo zarjo in ''pustita vajinemu slavcu peti'' oziroma, z drugimi besedami, vajina ljubezen bo na novo vzvetela. Tu so se zbližala že številna srca in tudi vajini se bosta (še bolj ali na novo).

Pa ne le vijugasta promenada Lungomare, na Opatijski rivieri bosta našla tudi očarljive mestne ulice, ki nosijo pridih starodavne romantike, in čudovite parke, bogate z bujnimi rastlinami, ki krepijo romantična čustva. Ob poletnih večerih pa vaju bodo slastne vonjave zvabile v restavracije z lokalno hrano, kjer lahko po več kot prijetnem kulinaričnem razvajanju tudi zaplešeta ob zvokih žive glasbe.

Kako?

Malo smo vam že namignili, kako bosta v Opatiji lahko nadvse uživala v dvoje, zdaj pa vama to z veseljem še natančneje predstavimo. Če povzamemo: vajine užitke in romantična zbliževanja bodo sestavljali preprosta čudovita doživetja, kot je sprehod ob morju, vrhunske dobrote ter zabava in koncerti za spomin.

Ljubezen gre skozi želodec

Skupaj uživajta v opatijski prvovrstni gastronomiji! Medtem ko bosta skupaj razvajala brbončice, se bosta drug ob drugem počutila odlično in se še bolj povezala med seboj. Kaj konkretno vama priporočamo?

Liburnia Hotels & Villas

Znamenita terasa Hotela Kvarner ponuja najokusnejše kvarnerske dobrote znotraj restavracije Isadora, pohvalijo pa se lahko tudi z bogato vinsko karto. Vajina ljubezen bo ob takih kulinaričnih užitkih še vzvetela.

To poletje se na kvarnersko gastro sceno vrača tudi priljubljena à la carte restavracija v Hotelu Laurus, ki vama ponuja odlično lokacijo z dih jemajočim razgledom in svežimi ribjimi jedmi.

Cafe Strauss

Cafe Strauss

Liburnia Hotels & Villas

Terasi kavarn Strauss v Hotelu Palace Bellevue in Imperial v Heritage Hotelu Imperial sta kot nalašč za uživanje ob najljubšem koktajlu ali kozarcu šampanjca, za poletne mesece pa so tu poskrbeli tudi za več kot sto glasbenih programov v živo.

Priporočamo pa vama še vrhunsko restavracijo Cubo v Hotelu Ambasador, kjer vama je na voljo prefinjena hrana, povezana z morskim vzdušjem, zvečer pa se tu prav tako lahko sporstita ob zvokih žive glasbe sprostite ob kozarcu vina z njihove bogate vinske karte.

Liburnia Hotels & Villas
Glasba in ples vaju zbližujeta

Opatijske terase poleti že tradicionalno vabijo s posebnimi programi, vključno z dobro glasbo, zato bosta tu lahko božanska kulinarična doživetja združila z uživanjem ob glasbenih poslasticah. Uživajta v šarmu teh poletnih glasbenih programov!

Na opatijskem Letnem gledališču pa lahko seveda doživita nepozabne koncerte. Verjemita, glasba v morskem vzdušju bo še prilila na ogenj vajine ljubezni in strasti. Medtem ko bo božala vajino dušo, se bosta skupaj pozibavala v njenem ritmu in se predajala bližini.

Opatija Tourist Board

Ne zamudita nepozabnih koncertov na opatijskem Letnem gledališču:

• 11. 6. SUM41
• 24. 6. RetrOpatija
• 1. 7. Crvena jabuka
• 6. 7. Michael Bolton
• 7. 7. Liburnia Jazz Festival: Takuya Kuroda
• 8. 7. Liburnia Jazz Festival: Juna Serita – Princesa Funka
• 15. 7. Norah Jones
• 24. 7. Anastacia
• 13. 8. David Garrett
• 15. 8. Sergej Ćetković

Opatija Tourist Board
Posebna ponudba “Summer Bliss”

Prepustita se sproščenim trenutkom na obali kristalno bistrega morja v srcu Opatije ter izkoristita najboljšo poletno ponudbo - ponudbo Summer Bliss, ki ponuja prijetno bivanje v udobju hotela, uživanje v morskih in drugih lokalnih dobrotah, naslajanje nad čudovitimi morskimi razgledi in izjemno zabavo. Ponudba velja od 1. 6. do 1. 9. 2023.

Summer Bliss je na voljo v: Hotelu Kvarner, Hotelu Ambasador, Vili Amalii, Heritage Hotelu Imperial, Hotelu Palace Bellevue, Vili Abbazii, Hotelu Admiral, Hotelu Kristal, Hotelu Laurus, Hotelu Lungomate Opatija, Hotelu Istra in Hotelu Mediteran.

Izberita najboljšo nastanitev zase TU in samo še uživajta v poletju v dvoje!

Hotel Kvarner

Hotel Kvarner

Liburnia Hotels & Villas

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.