Amanda Buhinjak | 18. 4. 2023, 07:00

Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)

Aleksandra Saša Prelesnik

Preden z vami delimo videokuharico, vam zaupamo sestavine, s katerimi boste lahko že danes pripravili slastno in domačo jed iz sestavin, ki se zagotovo skrivajo tudi pri vas doma. Fortunova pravi, da jed njeni domači naravnost obožujejo. 

"Kot mama treh otrok, kot mama res velike družine, se veliko vrtim po kuhinji in veliko kuham. Velikokrat mi zato ostane hrana, ki jo moram naslednji dan ustvarjalno uporabiti v drugem obroku," pravi Tinkara Fortuna, ki se je pridružila Metropolitan.si in ob dnevu brez zavržene hrane za nas in vas skuhala slasten obrok. 

Z vami smo že delili njen sladek jutranji recept vafljev (KLIK), tokrat bo za vas pripravila glavno jed, ob kateri se vam bodo pocedile sline. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Špinačni njoki po receptu Tinkare Fortuna

A še preden se skupaj s Fortunovo lotite priprave, z vami delimo sestavine Lidl Slovenija, s katerimi se je pevka skupine Bepop lotila priprave obroka. "Izbrala sem tipično jed, ki je na naših krožnikih doma zelo pogosto, predvsem, ko nam ostane nekaj špinače in pire krompirja," nam je razložila. 

Za Metropolitan.si, rubriko Rok uporabe, je pripravila domače špinačne njoke v smetanovi omaki s slanino. 

Amanda Buhinjak/Lidl Slovenija

Prisluhnili boste lahko pogovoru o njeni karieri, sanjah, ki jim je sledila, in zaradi tega pustila redno službo, končno pa je za širšo javnost razkrila, kakšna skrivnost se skriva za njenim tatujem.

Od 18. aprila 2023 v rubriki Rok uporabe (KLIK). 

Aleksandra Saša Prelesnik

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.