28. 9. 2022, 22:16 | Promocijska objava

Shoppster nas bo jeseni zapeljal v MEGA ponudbe

Shoppster

Spletna trgovina Shoppster bo kupcem jeseni kot obljubljeno ponudila posebno »MEGA ponudbo«, ki prinaša številne ugodnosti pri nakupu izdelkov na Shoppsterjevih spletnih policah. Še boljša novica – imetniki digitalnega bona 2022 lahko tega izkoristite tudi v »MEGA ponudbi«, obenem pa prav posebna ponudba čaka Telemachove naročnike.

Spletna trgovina Shoppster se je kupcu približala s preprostim in varnim procesom spletnega nakupovanja. Zanesljivi ponudnik poleg nenehnega širjenja že zdaj zavidljivo obsežnega asortimana za slovenske spletne kupce pripravlja vročo ponudbo za ugodno nakupovanje v hladnejših jesenskih dneh. 

Shoppster

»MEGA ponudba« za neverjetne jesenske prihranke in bogatejše znanje

Na trenutno draginjo prepoznavni spletni trgovec odgovarja z »MEGA ponudbo«, ki bo z občutnimi prihranki na številne izdelke jesenske nakupe še kako razbremenila. Enostavna pot po mestu z električnim skirojem je zdaj na dosegu roke, saj je v sklopu »MEGA ponudbe« na voljo tudi električni skiro XIAOMI 4 Pro. Pri nakupu skiroja boste namreč prihranili kar 100 evrov. Ta ponudba ugodnosti se je začela 19. septembra in traja do 16. oktobra.

Razlog več za obisk spletne trgovine Shoppster.si je tudi dejstvo, da lahko kupci za nakup v sklopu Mega ponudbe izkoristijo tudi digitalni bon 2022. Za vse željne novega digitalnega znanja je na voljo digitalni bon v vrednosti 150 evrov, ki lahko nakup nove, obnovljene ali rabljene elektronske opreme še dodatno olajša. Koriščenje digitalnega bona bo torej mogoče tudi na artikle, ki so na voljo v »MEGA ponudbi«.  

Nakupujte pametno in super ugodno s »Smart connect«

Za naročnike telekomunikacijskega operaterja Telemach so v spletni trgovini Shoppster pripravili prav posebne ugodnosti. Shoppster Smart je program zvestobe, ki omogoča nakup izdelkov po posebnih cenah in s posebnimi ugodnostmi. Z registracijo v program zvestobe so vsi Telemachovi naročniki samodejno vključeni v najvišjo raven programa – Shoppster Smart Connect

Telemachovi naročniki si zgolj z registracijo v »Smart Connect« omogočijo možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti. S preprosto povezavo uporabniških računov Telemach in Shoppster lahko do vrha napolnijo spletno košarico, brez da bi to izsušilo njihovo denarnico, saj naročnikom omogoča nakup na obroke brez obresti. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.