2. 8. 2022, 13:00 | Promocijska objava

Tri priročne naprave, ki vas bodo vsakodnevno motivirale v vašem aktivnem življenju

Samsung
Tri priročne naprave, ki vas bodo vsakodnevno motivirale v vašem aktivnem življenju (foto: Samsung)

Danes je tehnologija postala skorajda nepogrešljiv del na naši poti ohranjanja fizične vzdržljivosti. Radi imamo nadzor nad našim napredkom, beležimo aktivnosti in sledimo tem in oni parametrom, ki nam pomagajo, da dosegamo želene cilje. Kaj torej izbrati, da nas bo tehnologija motivirala za redno rekreacijo in uživanje v aktivnem življenju? Samsung ponudi celostno rešitev – tu so 3 napravice, s katerimi boste komaj čakali, da se poženete na tek, na kolo ali v fitnes.

Pametna telefona Z Flip3 5G in Z Fold3 5G

Seveda se vse začne pri pametnem telefonu, vaši mobilni zbirki vseh informacij, ki jih potrebujete, da v aktivnem življenju prijetno združite s koristnim. Pri tem seveda želite predvsem preglednost, odzivnost in večopravilnost.

Prav zato se Z Flip3 5G in Z Fold3 5G ponudita kot izjemna pomočnika, saj dobimo praktično telefon in malo tablico v eni napravi, kar omogoča zelo pregledno in učinkovito pregledovanje informaciji – bodisi sledenje začrtani poti na aplikaciji za kolesarska potovanja, bodisi ogledovanju niza vaj za današnjo fitnes rutino.

Če pa morebiti vseeno vskoči kakšna službena obveznost, se tudi to lahko reši kar na terenu – Z Flip3 5G in Z Fold3 5G sta praktično kot mali pisarni v vašem žepu.

Samsung

Priznamo, da sta se oba telefona zelo izkazala celo v času počitka. Naša tekaška steza se je končala v senčnem zavetju dveh stoletnih lip, ravno, ko je nam je aplikacija čestitala za uspešno dosežen dnevni cilj. Prijeten postanek na klopci je tako Z Fold3 5G zasluženo popestril z malce sproščanja ob lovu na dodatne Pokemone, medtem ko je upehani kolega na svojem Z Flip3 5G na hitro pregledal televizijske novice.

Samsung

Pametna ura Galaxy Watch4

Med aktivnostjo je sledenje želenim parametrom najbolj enostavno na pametni uri in Galaxy Watch4 je v nenehnih generacijah izboljšav danes zagotovo eden najbolj intuitivnih ročnih sledilnikov. Je ena prvih pametnih ur, ki vodi analizo celotne telesne strukture – le dva prsta naslonimo na rob ure in BioActive senzorji izmerijo indeks telesne mase, bazalni metabolizem, mišično maso in vse, kar še potrebujemo, da dobimo dejansko sliko strukture našega telesa. Nič več ugibanja, kaj tista posplošena BMI številka v resnici pomeni za nas.

Samsung

Seveda je svoj del pozornosti pritegnil tudi videz Galaxy Watch4. Samsung je uspel edinstveno preplesti igrivi minimalizem z udobjem in funkcionalnostjo. Na eni strani se tako Galaxy Watch4 nosi kot prefinjen modni dodatek z elegantno formo, izdelan iz visokokakovostnih materialov in z vedno spreminjajočimi številčnicami, ki jih lahko še dodatno vpnete v svoj osebni slog, po drugi strani pa je ura izpopolnjena za trpežnost, udobno prileganje roki in odpornostjo proti potenju.

Z Galaxy Watch4 je potem vsaka aktivnost še bolj zabavna. Ker šteje tudi korake, pridno sledi rutinam, odšteva pridno pokurjene kalorije in nas z GPS nadzorom vedno drži na pravi poti. Pozna 90 vrst vadb, tako da bo brez težav sledila in beležila točno tisto, v kateri vi najbolj uživate (in vas morda navdušila še za kakšna novo).

Slušalke Galaxy Buds 2

Si tudi vi ne predstavljate vadbe brez slušalk? Brez specifično izbrane glasbe, ki nas potem spodbuja, da naredimo še sto korakov več, še en potisk na 'benchu' več ali morda pospravimo še kopalnico, čeprav smo se jo nameravali lotiti čez vikend?

Popolna predanost tej ali oni aktivnosti zahteva predvsem mentalno osredotočenost, kar pa najbolje dosežemo tako, da se izoliramo od okolice. Slušalke Galaxy Buds2 so nas zelo učinkovito odklopile od realnosti, da smo lahko pozornost popolnoma usmerili v užitek na treningu.

Malce nam je v uhlje prepevala Dua Lipa, malce nas je pospešil Tiesto, v drugo rundo nas je pospremil Fedde La Grand, na koncu pa smo se za raztegovanje potopili v nežnosti fantazijskega soundtracka igre Witcher III. Hej, ko si geek, si pač geek tudi na fitnesu.

Samsung

Slušalke Galaxy Buds2 so neverjetno udobne (vsaka tehta le 5 gramov), čeprav se z mehkimi silikonskimi nastavki čvrsto držijo v uhlju tudi, ko je potrebno pospešiti korak ali se ogrevati s poskoki.

Zdržijo dolgo, saj lahko neprekinjeno predvajajo zvok kar 22 ur, hitro in brez težav pa se preko Bluetooth povezujejo z vsemi pametnimi napravami (in med njimi tudi elegantno preskakujejo, če na primer, poslušate glasbo na tablici in prejmete klic na telefon). Čisti zvok, močni basi, jasni visoki toni – vse, kar potrebujete, da se popolnoma potopite v izbrano zvočno popotovanje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.