13. 3. 2023, 11:45 | Promocijska objava

Ujemite zvezde enkrat za vselej – z najboljšo funkcijo kamere na tem pametnem telefonu

Samsung

Kolikokrat ste si želeli za vedno ohraniti spomin na prečudovito zvezdnato nebo ali celo zvezdni utrinek, ki bo uresničil vašo največjo željo? Zdaj to lahko storite. Vse, kar morate storiti, je, da izberete noč, ko bo nebo polno zvezd (poleti lahko tudi noč utrinkov), in da izberete Galaxy S23 Ultra. 

Ko sonce zaide in noč razkrije vso svojo lepoto, se vaš nočni sprehod s hišnim ljubljenčkom ali ljubljeno osebo lahko spremeni v pravo doživetje. Ozrete se v nebo in uzrete najlepši prizor, kar ste jih kdaj videli. Vzame vam dih in brez besed strmite v to popolno umetnost, saj ne morete verjeti, kako čudovito je lahko z zvezdami bogato nebo. Boste ujeli kakšen zvezdni utrinek, ki vam bo izpolnil željo?

Medtem ko občudujete to osupljivo zvezdanto nebo in vam misli že potujejo po neskončnem vesolju, ob katerem se počutite tako majhne, a obenem velike, si zaželite, da bi ta prizor in ti občutki lahko trajali večno. In takrat se, kot bi bilo to od nekdaj zapisano v zvezdah – ena zvezda utrne. Fantastični zvezdni utrinek izgine v hipu, kot je prišel, a dobili ste možnost, da se vam uresniči največja želja.

Ujemite zvezdo za vedno – s popolno fotografijo

Z inovativno Nightography funkcijo Samsung Galaxy S23 Ultra telefona lahko za vedno ujamete to ekskluzivno lepoto zvezdnega neba. Z njegovo vrhunsko kamero lahko tudi v temi posnamete do podrobnosti izpopolnjene fotografije, ki vam bodo ostale kot večni spomin. Širokokotna kamera pametnega telefona Samsung Galaxy S23 Ultra namreč skoraj podvoji ločljivost, da se zagotovi jasnost, ki je pri Galaxy napravah še nismo videli. S tem se izboljša tudi upodabljanje podrobnosti z nočnim načinom snemanja.

Ujeti sanjsko nebo v objektiv tako, da je bila fotografija vsaj blizu resničnosti, je bila včasih ekskluzivna veščina, ki so jo lahko obvladali le profesionalni fotografi. A zahvaljujoč osupljivemu napredku v tehnologiji fotoaparatov serije Samsung Galaxy S23, se lahko zdaj vsak preizkusi v izpopolnjevanju svojih posnetkov zvezdne noči – s pomočjo revolucionarne funkcije Nightography in robustnim stativom.

''Fotkajte'' brez bojazni, da bo slika zaradi teme slaba

Spopadanje s slabimi svetlobnimi pogoji je s funkcijo Nightography mala malica – sestavljajo jo namreč senzor večjih slikovnih pik, slikovne pike, ki absorbirajo svetlobo in tehnologijo združevanja slikovnih pik, s katerimi boste lahko posneli čudovite jasne fotografije kljub šibki svetlobi. Nadgrajena kamera Galaxy S23 Ultra vam tako res omogoča najsvetlejšo in najčistejšo fotografijo ob slabih svetlobnih pogojih. 

Pri fotografiranju virov svetlobe, kot so luna, zvezde ali ulične luči, pa se pogosto srečujemo tudi z izzivi, ko se svetloba odbija nazaj v objektiv fotoaparata, kar ima za posledico grozljivo bleščanje. Zveni znano? No, tudi za to obstaja optimalna rešitev: objektivi fotoaparata Samsung Galaxy S23 Ultra odpravijo vse svetlobne odseve.

Samsung

Kaj pa če bi radi naredili selfi z ozadjem sanjskega nočnega neba? To lahko storite brez težav z načinom nočnega portreta pri selfie kameri. Kamera telefona Galaxy S23 Ultra se lahko pohvali z izboljšanim učinkom zaradi tehnologije Dual Pixel in zmogljivostjo umetne inteligence, ki natančno analizira razdaljo do predmetov in jih loči od ozadja. Vaš selfi z ozadjem nočnega neba bo tako več kot popoln!

Ali pa bi zvezdnato nebo radi spremenili v pravo umetniško delo? Za to lahko uporabite aplikacijo, s pomočjo katere bodo fotografije na koncu delovale kot čisto prava umetnina. Aplikacija Expert RAW vam namreč omogoča fotografiranje in urejanje slik ter neskončno eksperimentiranje z njimi. Poigrajte se z večkratno osvetlitvijo ali z nastavitvami za astrofotografijo. Do umetnine pa boste prišli tudi z intervalnim snemanjem. Posnamete lahko razločne nočne premike, ki jih nato pospešite za prikaz več minut posnetka v nekaj sekundah.

Z Nightography lahko torej do popolnosti ujamete lepoto nočnih prizorov in trenutkov v fotografije ter naredite svoje noči epske. 
Druge dodane vrednosti pametnega telefona Samsung Galaxy S23 Ultra 

Samsung Galaxy S23 Ultra pa se vam lahko predstavi še z drugimi prednostmi, zaradi katerih ga boste z veseljem izbrali, kot so:

trajnostna zasnova in dizajn, nabor najzmoglivejših čipov, nadvse zmogljiva baterija, velik zaslon ter neskončne možnosti igranja iger.

Samsung

√ Če obožujete gaming, vas bo nadvse razveselila Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki vam ponuja nepozabno izkušnjo igranja igric, vključno s prelomno umetno inteligenco.

√ Dinamični AMOLED 2X zaslon se lahko pohvali s prilagodljivo vidljivostjo pri dnevni svetlobi z zagotavljanjem optimalne barve in svetlosti.

Premium dizajn je narejen tako, da skrbi za okolje. Pri njegovem oblikovanju so uporabili reciklirane in ekološko prijazne materiale, od predelanega stekla do barve poliranega kovinskega okvirja in 100 % reciklirane embalaže. Poleg tega ima naprava dolgi rok trajanja, kar prav tako prispeva k ohranjanju okolja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.