29. 9. 2023, 12:54

Vrnitev v službo in šolo je preprostejša, če vam pri tem pomaga ...

Promocijsko gradivo

Jesen je čas novih začetkov. Je čas, ko se vrnemo k svojim vsakodnevnim obveznostim: začne se šola, z dopustov se vrnemo v službe in pred nami je veliko obveznosti ...

Vse življenje se mi je jesen zdela blazno naporna, saj se preprosto nisem znala ponovno vklopiti v svojo običajno rutino. Velike težave sem imela z organizacijo in zdelo se mi je, da nimam prave motivacije. Vse to pa se je spremenilo takrat, ko sem ugotovila, da obstajajo načini, kako si lahko pomagam.

Moja vrnitev na ustaljeno pot je danes enostavna predvsem zato, ker sem odkrila pripomočke, ki mi pri tem pomagajo. Še posebej pomembno vlogo igra moja mobilna naprava, s katero organiziram svoje dneve, poiščem motivacijo, ovekovečim čarobne jesenske trenutke in ostajam povezana z bližnjimi tudi takrat, ko me čaka veliko opravil. Že vrsto let prisegam na Samsung telefone, ki mi omogočajo vse, kar potrebujem za čim bolj prijeten in sproščen skok v jesen.

Na telefonu si lahko sestavim estetsko prijeten in pregleden koledar, v katerem imam na enem mestu zbrana vsa pomembna opravila, ki me čakajo. Ko mi primanjkuje motivacije, poiščem navdihujoč video, ko se lotim zahtevnih projektov pa na spletu najprej raziščem vse informacije in srkam novo znanje. V prostem času ustvarjam jesenske fotografije in se tako opominjam, da tudi ta letni čas prinaša prijetne trenutke, ob polnih dneh, ko še posebej pogrešam svoje bližnje, pa pokramljam z njimi prek video klica.  

Dve moji trenutno najljubši napravi sta Samsung Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5. Naj vam zaupam, zakaj sta to nedvomno najbolj vroči napravi letošnje jeseni.

Vse, kar potrebujete, nosite v vašem žepu

Telefon Galaxy Z Flip5 me navdušuje s svojo praktičnostjo in udobnostjo. Naprava je bila zasnovana z mislijo na tiste, ki si želimo imeti vse pomembne stvari na dosegu roke. Pomaga nam, da lahko kjerkoli in kadarkoli vpisujemo pomembne dogodke v svoj koledar, si zabeležimo nove ideje, fotografiramo prijetne trenutke in ostajamo povezani z bližnjimi. Je dovolj majhna, da se prilega dlani uporabnika in zlahka zdrsne v žep ali torbo.

Da bi bila čim bolj kompaktna in prenosna, je bila njena zasnova premišljena do mikrometra, da bi uporabnikom omogočila udoben oprijem. Je tudi posebej zasnovana za zlaganje in uporabo pod različnimi koti, zaradi česar je vse, od fotografiranja do videoklicev, bolj udobno in priročno.  

Zasnova odraža tudi skrbno upoštevanje uporabnosti, kar dokazujejo priročne funkcije, kot je večji zunanji zaslon, ki ne izboljšuje le estetike, temveč tudi interakcijo in navigacijo za čim večjo uporabnost - brez potrebe po odpiranju telefona.

Celozaslonska izkušnja še nikoli ni bila tako priročna

Telefon Galaxy Z Fold5 s svojo posebno obliko omogoča, da na velikem zaslonu organiziramo svoje dni, si ogledamo navdihujoče videoposnetke in ostajamo v stiku z aktualnim dogajanjem. Zaradi svojega elegantnega dizajna pa je vseeno praktičen, estetsko uravnotežen in simetričen. Zagotavlja najbolj naravno izkušnjo držanja, saj je zasnovana na podlagi osnov "zlaganja", ki ga uporabljamo v vsakdanjem življenju, od knjig do denarnic.  

Samsung je razvil zasnovo, ki s tanko in ergonomsko obliko zagotavlja enostavno upravljanje z eno roko in udobno ter poglobljeno celozaslonsko izkušnjo - tako imamo v eni napravi praktičen telefon, ki nam hkrati ponuja vse prednosti velikih zaslonov.

Dodatne naprave za izpopolnjeno življenje

Samsung ponuja tudi druge naprave, ki življenje še dodatno poenostavijo ter poskrbijo, da je naš vsakdan še bolj organiziran in sproščen.

Odkrijte še pametne ure Galaxy Watch6 serije in tablične računalnike Galaxy Tab S9 serije, ki vam bodo v povezavi z mobilno napravo pomagali, da bo vrnitev v službo ali šolo še enostavnejša.

Danes se vsako leto veselim jeseni, saj je to čas, ko se brez težav ponovno vrnem v svoj vsakdan. Nad napravami, ki mi ob tem pomagajo, sem danes tako zelo navdušena, da jih z veseljem priporočam prav vsakemu.

Če si tudi vi želite pomočnika, ki vam bo skok v rutino nedvomno olajšal, vas vabim, da si ogledate celotno ponudbo Samsung naprav in se na lastni koži prepričate, kako zelo vam lahko pametna naprava olajša življenje.

Posebna ponudba

Ste študent ali študentka in bi radi preizkusili nove Samsung naprave? 
Prijavite se na 7 dni brezplačne uporabe enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5. Ta edinstvena priložnost vam omogoča, da svoj vsakdan izkusite na povsem nov način.

Poleg izbranih pametnih telefonov imate enkratno priložnost preizkusiti tudi novo Galaxy Watch6 in skozi sinergijo teh dveh naprav odkriti svojo dnevno rutino na povsem novo. Cool pametni telefoni in nepogrešljivi dodatki vas čakajo, pot do njih pa je izjemno preprosta. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje najnovejše Samsung tehnologije! 

Prijavite se tukaj.

Napisala: Ana Murn
Fotografije: promocijsko gradivo