A. Ko. | 13. 1. 2023, 17:00

4 horoskopski znaki, s katerimi se mačke najbolj razumejo

Profimedia

Vsakdo lahko postane ljubitelj mačk, nekaj pa naj bi imelo pri tem tudi vesolje. Obstajajo določeni horoskopski znaki, ki jih k mačkam vleče precej bolj močno kot druge. 

Če boste kdaj iskali varuško za vašo mačjo ljubljenko je dobro vedeti, s katerimi znaki se mačke najbolje razumejo.

  • Lev

Tako kot mačke, imajo tudi levi (po horoskopu) radi pozornost. Oboji uživajo in zaživijo, če so v središču. Oba pa sta tudi zelo ponosna in zaradi tega sta izjemen par.

  • Kozorog

Kozorog in mačka si delita nekaj skupnega – to je postavljanje meja. Oba sta zaščitniška do tistega, kar jima daje občutek varnosti in stabilnosti. Pristno vez med njima pa gradi tudi dejstvo, da bo skrbnik v znaku kozoroga spoštoval in razumel tisto, kar mačko razveseljuje (pa če je to sicer najbolj 'neumna' igračka ali igra).

  • Vodnar

Mačke in vodnarji so lahko zelo odtujeni in na drugi strani zelo povezani z drugimi ljudmi ali živalmi. Prav to je tisto, kar jima daje skrivnostnost. Oboji so očarljivi, a svojo nežno plat pokažejo samo tistemu, ki je tega vreden. Zato sta med seboj zelo povezana, a hkrati razumeta, da vsak potrebuje tudi svoj prostor za svoje lastne interese.

  • Bik

Bik točno ve, kaj želi in kdaj bi to imel. Poznate kakšno žival, ki ima tudi to sposobnost? Vsekakor mačka!  Oboji obožujejo rutino, kar jih dela zelo kompatilne. Pomembno jima je udobje in lenoba jima ni tuja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.