A. Ko. | 21. 4. 2022, 16:58

Poglejte, kako kraljica Elizabeta II. veličastno pozira v družbi PRAV POSEBNIH živali

Profimedia

Kraljevi dvor je ob njenem častitljivem rojstnem dnevu objavil prečudovito fotografijo, ki vas bo zagotovo raznežila.

Kraljica Elizabeta II. praznuje 96. rojstni dan. Kot navaja People, te dni preživlja umirjeno na posestvu Sandringham severno od Londona, ki je bil ljub kraj njenega pokojnega moža, princa Filipa.

Ob tej priložnosti so objavili prav posebno fotografijo kraljice, za katero poznavalci pravijo, da spada med eno njenih najbolj veličastnih. Portret so javnosti pokazali na predvečer kraljičinega praznika, fotografija pa je bila posneta prejšnji mesec na posestvu gradu Windsor.

Na fotografiji kraljica ponosno stoji med dvema konjema, oba sta ponija, imenujeta se Bybeck Katie in Bybeck Nightingale. Gre za kraljičina najljubša ponija, fotografirali so se pred cvetočo magnolijo. 

Kraljica je že celo življenje velika ljubiteljica živali, najljubši so ji psi in konji. Prvega, šetlandskega ponija, je dobila že pri štirih letih. Vedno se je rada udeleževala konjskih dirk, kjer je strastno navijala za svoje favorite.

Obožuje tudi ježo, ki je bila včasih del njenega vsakdana. Nazadnje je jahala septembra, od tedaj pa nič več zaradi nelagodja, ki jo ob tem obdaja, kar jo zelo žalosti. Jeseni so sporočili, da se bo kraljica na ježo vrnila, ko si opomore in spočije, to pa se do danes še ni zgodilo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.