A. Ko. | 6. 4. 2022, 20:00

Zvezdnica žaluje: "Lahko noč, moj angel"

Profimedia

Veliko ljubiteljico psov je po skoraj dveh desetletjih zapustil yorkie Jak in njena žalost je neutolažljiva.

Ameriška igralka Hilary Duff, ki je velika ljubiteljica psov, je te dni zavita v žalost. Zapustil jo je namreč kuža Jak, 'yorkie', ki je bil z njo skoraj dve desetletji. Leta 2003 ga je še kot najstnica prejela v dar od tedanjega partnerja, rockovskega zvezdnika Joela Maddena. Kasneje so se ji pridružili tudi drugi pasji prijatelji, prav vsi pa so bili rešenčki. Hilary je namreč tudi javno velika podpornica organizacij, ki pomagajo brezdomnim živalim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Jaku se je Hillary poklonila s čustveno objavo na Instagramu, kjer je zapisala, da je vesela, da je skoraj dvajset let preživela v njegovi družbi. Zraven se je spomnila tudi dveh svojih že pokojnih kužkov, Lole in Dubieja. "Bil si zraven, ko so vsi moji otroci prišli iz porodnišnice. Vidva, Lola in Dubie pa sta me toliko naučila o odgovornosti, še preden sem imela svoje otroke. Dal si mi ogromno tolažbe in ljubezni, ko sem to najbolj potrebovala. Lahko noč, moj angel," je zapisala Hilary.

Dubie je bil bernski planšarski pes, ki je družino Duffove zapustil leta 2018 in tudi njemu je takrat zapisala čudovite besede o tem, da deset let ni naredila koraka v življenje, brez da bi bil on ob njeni strani. Bil je njena tolažba, njena senca in njena predstava dobrega. Lola, drobna čivava, pa se je poslovila že leta 2013. "Moje srce je zlomljeno," je tedaj zapisala Hilary na Twitterju. Lola je bila njen 'majhen angelček', ki pa je na žalost imela veliko zdravstvenih težav.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.