Igralec in bodibilder se je poročil s seksi lutko Margot: “To je manifest!”

Bizarno

27. 11. 2020, 11:35 | Viralno

                            Igralec in bodibilder se je poročil s seksi lutko Margot: “To je manifest!” (foto: Instagram) Instagram

Kazahstanski igralec in bodibilder Jurij Toločko, ki za sebe pravi, da je športnik, umetnik, bloger, seksualni manijak in perverznež, se je poročil s svojo ljubo seksi lutko Margot.

Srečno novico je objavil na Instagramu, kjer ima več kot 40 tisoč sledilcev. Sodeč po posnetku, je bila poročna slovesnost precej razkošna. Ob objavi je zapisal: “Zgodilo se je!”

Bodibilder, ki je v zadnjem času tudi transvestit, njegov alter ego pa je plavolasa Amanda, je Margot zaprosil konec prejšnjega leta. Poročila naj bi se že marca, a sta zaradi pandemije koronavirusa poroko preložila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

“Poroka s Margot je manifest. V današnjem času so kršene pravice moških, ki so vse manj zaščiteni pred ženskami. Ženske imajo do poroke potrošniški odnos in moški zanje več niso vredni. V odnosu se obnašajo kot lutke in so preveč arogantne. Zato smo prišli v obdobje lutk,” je Jurij na Instagramu razložil svojo odločitev za bizarno poroko.

Povedal je še, da sta bila z Margot pred poroko v vezi osem mesecev. Njune fotografije na družbenih omrežjih z zanimanjem spremlja veliko uporabnikov, eden jima je celo podaril psička.

Jurij objavlja fotografije, kako z Margot preživlja dneve na potovanju, ob večerji, kako se skupaj kopata v banji, telovadita in celo fotografije in zakonske postelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

“Tisti, ki so v odnosu, naj se manj pogovarjajo in bolj povezujejo. Z Margot sva s časom ugotovila, da je za pogovor potrebno več, kot le besede. Vaš partner si prav gotovo zasluži največ, ampak mora opraviti tudi svoj del naloge,” je zapisal Jurij ob fotografiji iz telovadnice, kjer telovadi z Margot.

Povzetu po Večernji list

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)