Ko gre Zoom vklop lahko narobe: Javljala se je v živo od doma in v ozadju pozabila dildo

28. 1. 2021, 11:16 | Viralno

              Ko gre Zoom vklop lahko narobe: Javljala se je v živo od doma in v ozadju pozabila dildo (foto: YouTube/posnetek zaslona) YouTube/posnetek zaslona

Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek ženske iz Walesa v Veliki Britaniji, ki je med javljanjem v živo na polici v ozadju svoje sobe “pozabila” zanimiv predmet - dildo.  

Celoten dogodek je toliko bolj zabaven, ker se je zgodil med oddajo na BBC-ju, v kateri so se pogovarjali o resni temi - nezaposlenosti v času koronakrize. 

Med gosti, ki so se v oddajo javili v živo od doma, je bila tudi Yvette Amos iz Walesa, ki je govorila o svojih izkušnjah na to temo. No, bolj kot njena zgodba je gledalce in pozneje tudi številne druge na družbenih omrežjih zanimal (in zabaval) detalj v levem kotu kadra. Na polici med knjigami je namreč bil jasno viden spolni pripomoček dildo. 

Smešno sceno je na Twitterju med drugim komentiral novinar Grand Tucker, ki je zapisal: “Gre za verjetno najboljšo ozadje na BBC-ju. Vsekakor vsakič pred vklopom v živo preverite, kaj se nahaja v ozadju vašega kadra”. 

Glede na to, kam je Yvette postavila igračko, se je na društvenih omrežjih razplamtela razprava, čemu ta pravzaprav služi. Eni pišejo, da gre morda za svečnik ali podstavek, ki podpira knjige, spet drugi so prepričani, da je ogromen penis v etru BBC-ja končal po nesreči. Nekaj uporabnikov pa je prepričanih, da je Yvette dildo postavila na vidno mesto namerno v želji, da v teh turobnih časih malo razvedri gledalce.