Ker njeni sosedi ni bilo všeč, kako je oblečena, je poklicala policijo

22. 3. 2021, 09:08 | Viralno

              Ker njeni sosedi ni bilo všeč, kako je oblečena, je poklicala policijo (foto: profimedia) profimedia

TikTok uporabnica Rovi Wade je posnela pogovor s policistom zaradi prijave njene sosede. Ta je namreč trdila, da je način, kako je Rovi oblečena, ko se sprehaja po ulici, 'žaljiv' in 'neprimeren'.

Ker je svojo težavo delila na spletu, je seveda sprožila zanimivo debato. V posnetku Rovi policistu namigne, da jo je soseda verjetno prijavila zato, ker se ji njeno telo zdi žaljivo, čeprav naj bi osnovna prijava bila zaradi načina njenega oblačenja.

Na posnetku je Rovi oblečena v svetleč 'top', strgane kratke hlače iz jeansa, visoke črne škornje, okoli vratu pa ima tesno ogrlico, choaker, iz katerega štrlijo dolge črne špice. »Sem popolnoma oblečena, ne razkazujem se neprimerno, samo sosedi ni všeč moj slog,« pove policistu.

»Sem ji tudi sama rekla, da jo moje telo žali, da je to glavni problem. Imam pa pravico obstajati in biti seksi in se bom še naprej tako oblačila,« še pove Rovi.

Posnetek ima že preko 14,2 milijonov ogledov in je požel 3,3 milijona všečkov.

@rovi_wade

like for outfit reveal😇 #messytok #drama #neighbours #karen #cops #feminist #fyp #fypシ #foryou #viral

♬ original sound - ♡𝓡𝓸𝓿𝓲♡

Kasneje je Rovi razložila, kaj točno se je zgodilo. Ko je Rovi z ekipo na pločniku pred hišo snemala fotografije in posnetke za objavo na družbenih medijih, je pristopila soseda in rekla: »Vem, da vi tole verjetno počnete za posel, ampak se mi zdi skrajno neprimerno. Imam otroke.«

Rovi ji je odgovorila: »Pa saj vaši otroci niso niti zunaj.«

»Imam okna in vas lahko vidijo,« je odgovorila soseda.

Rovi ji je svetovala, naj zagrne okna in dodala, da ima vso pravico snemati na pločniku, ker je javna površina. Soseda se očitno ni strinjala, češ, da potrebujejo dovoljenje in je poklicala policijo.

Policija Rovi ni kaznovala. »Policist se je samo pogovarjal z mano, v bistvu bolj kot formalnost, okoli celotnega postopka pa je bil precej indiferenten.«

Rovi je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je videti, kako je bila oblečena, ko je soseda poklicala policijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡ ROVI WADE♡ (@rovi_wade)