Policista pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uro – šokanten posnetek iz Mostarja zaokrožil po spletu

13. 4. 2021, 07:19 | Viralno

              Policista pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uro – šokanten posnetek iz Mostarja zaokrožil po spletu (foto: YouTube/posnetek zaslona) YouTube/posnetek zaslona

V soboto se je nekaj minut čez 23. uro ponoči, ko je že začela teči policijska ura, Slaven Blažević vrnil domov, a sta ga tik pred vhodom v stavbo ustavila policista in z njim kruto obračunala. Posnetek je na spletu objavilo spletno mesto Pogled in ogledalo si ga je že več kot 400.000 ljudi.

Kot poročajo na strani pogled.ba, je napad šokiral celotno BiH in odmeva tudi v širši regiji. Na strani pogled.ba so že govorili s Slavenom, ki jim je podrobno razložil dogajanje tisto sobotno noč. Kot je povedal, se je domov vračal od prijatelja, ki živi v sosednji zgradbi. Na poti je zagledal, da mu sledi policijsko vozilo, kar ga je spomnilo, da se je že začela policijska ura. Pohitril je korak, da bi se ognil kazni (policijska ura v BiH sicer traja od 21 ure do 5 ure zjutraj), a sta ga policista ustavila tik pred vhodom v njegov blok. Kaj se je zgodilo, lahko pogledate v posnetku.

Na policiji sedaj poteka interna preiskava, policista pa so začasno že umaknili z opravljanja dolžnosti.

Vir: pogled.ba