S tem, ko je mama svojemu sinčku na rokav prišila "poljubčke", mu je olajšala vrnitev v šolo

Ljubka gesta mamice

6. 9. 2021, 09:55 | Viralno

              S tem, ko je mama svojemu sinčku na rokav prišila "poljubčke", mu je olajšala vrnitev v šolo (foto: profimedia) profimedia

Vrnitev v šolo po počitnicah je lahko za nekatere otroke težka. Nekateri so le malce živčni, medtem ko so lahko nekateri precej anksiozni. Malčka, ki se je počutil tesnobno, je rešila mamina ustvarjalnost.

Kat Gurnett je z ljubko gesto olajšala vrnitev v šolo svojemu sinčku. Na njegov pulover mu je sešila "XX", ki pomenita poljubčke. 

Njen sin Davey je stopil čez prag prvega razreda. Mama mu je rekla, da lahko vezenino poljubi ali drgne, če bi pogrešal svojo družino in lahko s tem pošlje mali poljub domov.

Kat pravi: "To je zelo čustven čas. Nekaterim otrokom je lahko, gredo in se ne ozirajo nazaj, nekaterim pa je nekoliko  težje, kar je staršem ljubko."

Ni mu želela podariti nečesa, kar lahko izgubi

Pove še, da je videla, da nekateri svojim otrokom podarijo zapestnice, vendar svojemu sinu ni želela dati nekaj, kar bi lahko izgubil. 

"Tudi jaz sem se počutila bolje, ker sem vedela, da ga lahko to potolaži," je dodala mama. 

Svojo idejo je delila med druge, saj je vedela, da se bodo številni starši soočili s podobno težavo in zakaj ne deliti nekaj tako ljubkega, če lahko nekomu olajša vrnitev v šolo.