Ste že spoznali nasmejanega očka, ki splet navdušuje s plesi na glasbo iz indijskih filmov?

8. 1. 2021, 09:31 | Viralno

              Ste že spoznali nasmejanega očka, ki splet navdušuje s plesi na glasbo iz indijskih filmov? (foto: Instagram: @ricky.pond) Instagram: @ricky.pond

Ni pravila, kaj bo navdušilo spletno občinstvo. V zadnjih nekaj tednih slavo žanje Ricky Pond iz Washingtona, ki na Instagramu objavlja posnetke, v katerih s tem ali onim družinskim članom pleše na indijsko glasbo.

Gospod Pond sebi pravi 'plešoči očka', pred kamero pa se mu običajno pridruži še kakšen družinski član, ki poskuša loviti očetovo impresivno koreografijo. Ricky Pond sicer navdušuje svoje sledilce tudi na TikToku, kjer se je njegova internetna slava pravzaprav začela.

Danes ima na Instagramu že več kot 72.000 sledilcev, v biografiji je zapisal, da je njegov cilj doseči vsaj 100.000 sledilcev. Ne bo težko, samo v zadnjih dveh dneh jih je dobil več kot 20.000.

Njegov prvi opazni video je zaokrožil decembra, v njem pa Ricky Pond pleše na skladbo Ghungroo iz filma War.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky L. Pond (@ricky.pond)

Eden njegovih aktualnejših posnetkov je ples na skladbo O Betaji, ki je bila uporabljena v Netflixovem filmu Ludo. Posnetek je prejel preko 143.000 všečkov, Ricky Pond pa sedaj od sledilcev celo sprejema želje, na katere indijske skladbe naj še zapleše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky L. Pond (@ricky.pond)