"Takole se obnaša mož v najinem domu!" Video, ki ga viralno delijo poročene ženske!

TikTok

12. 7. 2020, 13:47 | Viralno

              "Takole se obnaša mož v najinem domu!" Video, ki ga viralno delijo poročene ženske! (foto: Shutterstock) Shutterstock

Na TikToku se je pojavil video ene od uporabnic tega družbenega omrežja, v katerem je prikazala, kako doma poteke tipičen dan njenega moža. Video je postal pravi viralni hit, sprožil pa je tudi burne komentarje.

Video je ustvarila uporabnica iz Nemčije na podlagi lastne izkušnje življenja z moškim. Ob videu je zapisala: "En dan, kot ga preživi moj mož! Pri kom se še dogaja podobno?"

V manj kot minuto dolgem videu je pokazala vse moževe slabe navade. Kako si sezuje čevlje, ko stopi skozi vrata stanovanja, kako pije iz plastenke, kako pušča umazano posodo v koritu, kako si umiva zobe in še in še.

Glede na komentarje drugih uporabnikov pod videom je jasno, da so v zgodbi mnogi prepoznali svoje partnerje, video pa je postal pravi hit na številnih spletnih straneh, namenjenih zabavi.

@aninalist

Bei wem ist es auch so? 🤣🤣🤣 ##foryou ##fyp ##foryoupage ##marriagelife

♬ Love And Marriage - Frank Sinatra

"Tako je, popolnoma se strinjam s prikazanim, sploh s tistim delom pri sezuvanju in ogledalu." - "To ni daleč od resnice, večina jih je takih!" - "Še trikrat huje je!" To je samo nekaj komentarjev, ki so jih zasledili in objavili na Index.hr.

Seveda je tudi nekaj takih, ki pravijo, da pretirava in da niso vsi moški taki: "Mogoče je tvoj tak, kar pa ne pomeni, da so tudi ostali taki." - "Potem imam jaz drugačnega moškega, moj je včasih še bolj pedanten od mene." 

Video ima že čez 200 tisoč všečkov in čez 5.400 komentarjev.