Uporabnica na TikToku razkrila učinkovit nasvet njene terapevtke, ki ji pomaga pri nespečnosti

7. 2. 2021, 19:14 | Viralno

              Uporabnica na TikToku razkrila učinkovit nasvet njene terapevtke, ki ji pomaga pri nespečnosti (foto: profimedia) profimedia

»Jaz sem za ta nasvet plačala, vam pa ga nudim brezplačno,« je šaljivo zapisala v TikTok posnetku, ki je hitro zaokrožil po spletu saj – kot pravijo v komentarjih – resnično deluje.

Nespečnost je v sodobnem svetu stresa in negotovosti zelo razširjen problem, zato se je Emily Brochu odločila, da na TikToku brezplačno deli nasvet, s katerim ji je njena terapevtka pomagala premagati to težavo.

»Terapevtka mi je razkrila trik, ki ga uporabljam, ko ne morem spati. Delila ga bom z vami, čeprav sem za to informacijo plačala,« se pošali Emily.

»Včasih sem ležala v postelji in ko nisem mogla zaspati, sem poslušala zgodbice za uspavanje, se premetavala in premetavala. Končno sem se spomnila na nasvet, ki mi ga je pred časom podala terapevtka.

Rekla je: 'Ko se naslednjič znajdeš v tej situaciji, si postavi časovno omejitev. Če v naslednjih 20 minutah ne zaspiš, vstani in začni zapisovati na list papirja vse, kar se ti podi po mislih, dokler spet ne postaneš zaspana.«

@praisebeprepared

#tipsandtricks

♬ original sound - Emily Brochu

»Deluje,« zaključuje Emily.

Kot še razloži, je trik prav v tem, da človek, ki ne more spati, vstane iz postelje, da možgani ne začnejo postelje povezovati z budnim stanjem.

Da deluje, pa potrdijo tudi v komentarjih. Video ima že več kot 538.000 ogledov in 76.000 všečkov, mnogi pa se strinjajo, da pristop resnično deluje. Ko udari nespečnost, vsak nasvet pride prav, kajne?