Kofetkarji imajo prednost: zanje vsak dan obstaja trenutek dneva ... A ta je lahko še boljši 👇

15. 5. 2020, 11:59 | Za boljši jutri

Tudi vi pripadate ogromni srčni družini tistih, ki si enostavno ne predstavljamo dneva brez kave? Brez tiste prave črne in sveže mlete kave, ki nam prebudi nosnice že ob odpiranju vsem dobro poznane ciklamne embalaže?

Naša družina ve, da se pri pravi sveži kavi ne more sklepati kompromisov. Čas, v katerem živimo, je že tako preveč nepotrpežljiv in ukradeni trenutki zase so predragoceni, da bi jih izgubljali s slabimi nadomestki. Vzemite si čas zase ter to poletje zadihajte ob tradicionalni in pravi sveži kavi.

Prva jutranja zaveznica

Posebno pozornost si zasluži prva jutranja kava, ko še prijajo nežni sončni žarki jutra. Vzemite si dovolj časa za pripravo, saj le z dovršeno pripravo osvobodite tisto, kar je v kavi najboljšega. Razpusti se vabljiva aroma, vzpostavi se gosta črna tekstura. Krona vsake kave je magična pena, ki zaokroži našo najljubšo skodelico.  Taka naša prva kava je pravi recept za dober začetek dneva.

In popoldanska nagrada

A vsi pravi ljubitelji kave vemo, da je v resnici prav popoldanska kava naša tiha zvesta prijateljica, ki odločilno prelomi prav vsak dan. Privoščimo si jo že v službi ob krajšem oddihu med številnimi obveznostmi ali celo šele doma za nagrado po napornem delovniku. Popoldanska kava je sinonim za začetek popolnega sproščujočega popoldneva in samo prava kava osveži naše telo in duha.

V družbi prave prijateljice

Kofetkarji vemo, da je sveže mleta kava nenadomestljiva sopotnica našega vsakdana. Vemo, da smo iskreno dobrodošli tam, kjer nas ob prihodu ne pričakajo le odprta vhodna vrata, ampak tudi vonj sveže pripravljene kave. Vemo, da ljubezen prebiva tam, kjer po pitju prave črne kave žlička obstoji v ostanku mlete kave. Vemo, da nas nič ne osreči bolj kot trenutek, ko tuji turisti obelodanijo, da imamo v Sloveniji najboljšo svežo turško kavo.

PROMO