Skupaj širimo pozitivne vibracije: zapišite in delite še vi z nami svoje lepe misli za lepši jutri in osvojite paket Barcaffe!

18. 5. 2020, 10:21 | Za boljši jutri

Življenje je polno čudovitih trenutkov in lepih stvari, ki jih je vredno deliti, saj dobri zgledi vlečejo in širijo pozitiven duh daleč naokoli. Ta prostor, spletno mesto Za boljši jutri smo ustvarili prav zato – da si bomo med seboj izmenjevali lepe misli, spodbujali pozitivno razmišljanje in delili lepe trenutke. 

Predstavljajte si, da klepetamo ob skodelici svoje najljubše kave Barcaffè, si izmenjujemo dobre novice in pozitivne misli. Vaše, prijateljeve, sosedove ... Vsak od nas ima kakšno zapisano v spominu in vsaka od njih šteje in nam pomaga krojiti upanje za lepši jutri, vero v prihodnost, zaupanje v soljudi, veselje do življenja. Katero bi nam zaupali vi?

Zaupajte nam svojo lepo misel & si prislužite nagrado

Delimo torej svoje pozitivne misli in jih na tem mestu skupaj zapišimo za lepši jutri vseh. Sodelujte z nami v širjenju pozitivnega duha in nam zaupajte svojo. Vsak teden bomo med vsemi, ki boste z nami delili svojo pozitivno zgodbo, izžrebali 5 nagrajencev, ki boste prejeli paket Barcaffe. Tudi kava Barcaffe je namreč ustvarjena za to, da nam polepša dan. Vsak dan.

Med vsemi, ki ste v prvem tednu z nami delili svojo misel, smo že izžrebali 5 nagrajencev, ki boste prejeli paket Barcaffè. Kdo ste nagrajenci, preverite TU
Vsi drugi pa ste še vedno vabljeni, da z nami delite svojo lepo misel in si prislužite nagrado 👇

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri