1. 12. 2021, 09:00 | Promocijska objava

Bulldog nega za moške: moški najboljši prijatelj prihaja v Slovenijo

Promocijsko gradivo
Bulldog nega za moške: moški najboljši prijatelj prihaja v Slovenijo (foto: Promocijsko gradivo)

Slovenski »bradači« in vsi tisti moški, ki želijo poskrbeti, da bo njihova koža negovana, bodo odslej lahko posegli po izjemnih izdelkih iz kolekcije Bulldog Skincare For Men.

Je brada eleganten, moški »dodatek« ali zgolj neurejene, grobe dlake na obrazu?

Brada in »nekajdnevno strnišče« so spet v razcvetu, vendar pa je njihova vsakodnevna in pravilna nega nujna. Police v supermarketih in lekarnah so polne različnih krem za nego moške kože  ter olj in balzamov za brado, med njimi pa zagotovo izstopa blagovna znamka: Bulldog Skincare for Men, ki ponuja svoji dve liniji “Original” in “Sensitive” z izdelki za nego kože ter umivanje, mehčanje, vlaženje in osvežitev obraznih dlak, oziroma brade. In odslej je na voljo tudi v Sloveniji!

Ideja o moški kozmetiki Bulldog se je rodila, medtem ko je Simon Duffy, ustanovitelj Bulldoga, nakupoval izdelke za nego kože in brade in opazil, da ni »enostavnih« izdelkov, ki bi bili narejeni za nego moških. Po temeljitih raziskavah in dolgoletnem razvoju, so tako prvi izdelki blagovne znamke Bulldog luč sveta zagledali leta 2007, v Veliki Britaniji.

Kozmetika Bulldog tako verjame v preprostost in učinkovitost. Izdelki te blagovne znamke namreč vsebujejo izjemne naravne sestavine, kot so kamelina, zeleni čaj in aloe vera. Izdelki Bulldog ne vsebujejo umetnih barvil, sintetičnih dišav ali sestavin živalskega izvora (certificirano s strani Cruelty Free International). Vsi izdelki so primerni tudi za vegane in vegetarijance (odobreno s strani Vegan Society).  Kozmetika Bulldog je namena tudi vsem tistim, ki imajo občutljivo kožo ali brado.

In še dejstvo, ki je za vse moške najbolj pomembno! Na embalaži ni zapletenega žargona. Vse, kar Bulldog počne, je preprosto, preprosto in dovolj učinkovito, da se moški počuti popolnoma urejeno, kot pravi britanski lord!

Danes se kot pravi lordi lahko počutijo uporabniki kozmetike Bulldog v več kot 30 državah, saj so njihovi izdelki na voljo v več kot 50.000 trgovinah v 30 državah sveta, med drugim tudi v Južni Koreji, ZDA in Avstraliji.

Pred dnevi pa so jo lahko v živo preizkusili tudi moški predstavniki medijev in si v salonu Ljubljanski brivec by Mič styling privoščili nego obraza in brade z novimi izdelki Bulldog. V »moškem svetišču«, kot so poimenovali brivnico, so se ob kozarčku viskija prepustili t.i. »kraljevski negi« in uživali v prav vsakem trenutku.

Zagotovo bodo v negi uživali tudi vsi moški doma, saj je izdelek na voljo tudi v  prodajalnah DM po vsej Sloveniji.

Promocijsko gradivo
Nega brade, korak za korakom (Bulldog Original):

Redno striženje in britje sta ključna dejavnika, če želite imeti elegantno brado. Zato je vredno vložiti v kakovosten brivnik ali škarje. Poleg tega se splača naučiti nekaterih osnovnih tehnik prirezovanja dlak na obrazu. Potrebujete tudi dobro peno za britje, da bo vse potekalo gladko. Ali ste vedeli, da je gel za britje Bulldog Original za enostavno penjenje na voljo v inovativni embalaži, ki je napolnjena s stisnjenim zrakom in ne aerosolom?

Tako kot lasje se tudi brada umaže in absorbira neprijetne vonjave. Zato je pomembno, da jo vsak dan čistite z ustreznimi izdelki. Bulldog Original šampon in balzam za brado je bil zasnovan tako, da vaša brada diši in izgleda sveža. Po šamponiranju bo vaša brada mehka in dobro negovana.

Potrebno pa ni zgolj umivanje brade, pač pa tudi njena hidracija! Če tega ne storite, bodo vaše dlake na obrazu postale suhe in pojavil se bo prhljaj, kar je neprijetno in neestetsko hkrati. Temu pa se je enostavno izogniti s kakovostnim oljem za brado ali balzamom za brado. Kakšna je razlika med njima? Balzam je gostejše teksture, zato ni le vlažilen, ampak primeren tudi za oblikovanje obraznih dlačic. Olje za brado pa lažje prodre v kožo na obrazu in preprečuje srbenje. Poleg treh ključnih sestavin smo našemu originalnemu olju za brado dodali tudi jojobino olje in kokosovo olje, s čemer brado še dodatno nahranimo.

A ne pozabimo na moške, ki imajo raje gladek videz; brez dlak. Paleta izdelkov Bulldog vključuje poleg odlične nege brade tudi izdelke, namenjene negi kože. Na voljo sta tako gel za umivanje obraza in vlažilna krema, s pomočjo katerih je ob vsakodnevni uporabi koža obraza mehka, svilnata in voljna.  

Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.