P.M. | 5. 1. 2023, 16:30

Preverite, kako se lahko tudi vi pridružite vodeni brezplačni vadbi

Profimedia

Skoraj tri mesece boste lahko pod budnim očesom vaditelja telovadili kar v domači dnevni sobi.

Z novim letom so v Društvu šola zdravja znova omogočili brezplačne ZOOM vadbe za razgibanost celega telesa. Brezplačna vadba bo potekala vsak delovnik od 3. januarja 2023 in vse do 31. marca 2023, s pričetkom ob 8.00 uri s 30 minutno vadbo 1000 gibov, ki se bo nadaljevala v vaje za moč. 

Celotna jutranja telovadba je preprosta in primerna za vsakogar, saj jo vsak jo izvaja po svojih zmožnostih. Vadbe vodijo mag. kineziologije Eva Jeza, dipl. kineziolog Simon Jurmić, ter  prof. športne vzgoje Andraž Purger, pridružite pa se jim lahko prek ZOOM povezave.

Profimedia

Projekt Društva Šola zdravja deluje že od leta 2006, ko je nastala prva skupina v Celju. Vadbenih skupin je že veliko, trenutno jih imajo 251 v 93 občinah in 4.410 registriranih članov.

Društvo šola zdravja ohranja in izboljšuje zdravje Slovencev, razgibavanje pa vodijo usposobljeni prostovoljci s pomočjo strokovno izobraženega kadra.

Društvo šola zdravja ohranja in izboljšuje zdravje Slovencev, razgibavanje pa vodijo usposobljeni prostovoljci s pomočjo strokovno izobraženega kadra.

Društvo šola zdravja

Društvo združuje ljudi z namenom izvajanja jutranje vadbe na prostem v vseh letnih časih. Z redno vadbo 1000 gibov krepijo telo in duha, širijo krog znancev, pridobivajo nove prijatelje in se prek društva vključujejo v lokalne dogodke. Njihov prepoznavni znak je oranžna barva in razgibavanje vsako jutro (razen nedelje in praznikov) ob 7.30 zunaj na prostem.