5. 1. 2021, 13:22

Intuitivna medicinska diagnostika: Kaj je treba narediti, še preden prispe zdravnik?

profimedia

Intuitivna medicinska diagnoza je bolj analitična in manj intuitivna od drugih zdravljenj na daljavo, a je še vedno intuitivna. Jasnovidni diagnostik mora znati prepoznati telesni organ, ki ni v ravnovesju. Prav tako naj bi intuitivni diagnostik znal identificirati osnovne telesne in psihološke vzroke težave - pa naj gre za stres, poškodbo ali pozabljeno travmo.

Jasnovidna diagnoza bolezni je podobna telepercepciji. Fizična razdalja med pacientom in osebo, ki jasnovidno diagnosticira, ne vpliva na točnost diagnoze. Razdalja lahko celo koristi, saj jasnovidnega terapevta ne obremenjuje analitični hrup, ki spremlja čutilno zaznavanje.

ENERGIJSKI SISTEMI TELESA

Dr. Judith Orloff, psihiatrinja, intuitivna zdravilka, empatinja in avtorica knjige Vse, kar morate vedeti, če ste empat ima že vse življenje izkušnje z jasnovidnim delovanjem. Kot otrok je takoj zaznala, če je bil nekdo bolan ali če bo umrl. Pote, ko je zaključila šolanje in specializacijo na področju medicine je občasno delala kot raziskovalna partnerica in teleperceptorka. Judith je združila svoje naravne darove zaznavanja energij z izkušnjami teleperceptorke ter jih povezala s svojim medicinskim znanjem, še posebej z intuitivno in jasnovidno psihiatrijo.

Dr. Orloffova energijska in čustvena središča takole pojasnjuje:

Metropolitan
Kako se lotiti meditacije vpogleda?

Tu je vzorec po metodi dr. Orloffove, ki je zelo podobna meditaciji vipassana, kjer se zazremo vase in ne izključujemo telesnih občutkov, temveč svojo zavest popeljemo vanje in se globoko posvetimo prav vsakemu od njih.

• Udobno se namestite. Zaprite oči. Nekajkrat globoko in sproščeno vdihnite. Sprostite se. Nežno se osredotočite na telo.

• Kako se počuti vaše telo?

• Opazite fizično nelagodje ali področja, ki so sproščena. Poskušajte zaznati svojo subtilno energijo.

• Ali kjerkoli čutite kakšne valove, ščemenje ali brenčanje?

• Čutite naval toplote, mraza, kurje polti, ki ni povezan z zunanjo temperaturo?

• Lahko določite, natančno, kateri organ je vpleten?

• Energijo lahko začutite kot momljanje, barvo ali drhtenje. Nekateri deli telesa se vam bodo zdeli živi ali zlasti občutljivi, drugi pa bodo topi, razboleli ali otrpli. Naj vaša domišljija podivja. Morda vas bodo zajeli občutki na mestih, za katere niti vedeli niste, da obstajajo.

To je dobro.

Več v knjigi Brezmejni um na povezavi

Russell Targ
Brezmejni um
Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti
Prevod: Lidija Kreft
Založba: Zavod Gaia planet Celje (Cangura)

Pripravila: Mirela Smajić
FB: @izbranozmirelo
IG: izbrano_z_mirelo
www.pravljicna-agencija.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.