18. 7. 2022, 16:55 | Vir: Aktivni.si

Kaj si Kate Middleton privošči za zajtrk, kosilo in večerjo, da je tako vitka?

Profimedia

Vojvodinja Cmabriška velja za modno ikono in mnoge jo želijo posnemati. Je pa Kate tudi navdih s svojo vitko postavo. Kakšna je njena skrivnost?

Morda si predstavljate, da članom kraljeve družine postrežejo z jedmi kot iz kakšne fine restavracije – jed na velikem krožniku, premišljeno dekorirana, zraven pa kozarček vina ali kakšne druge pregrešno drage pijače.

V večini primerov niso nič drugačni od nas. No, razen tega seveda, da nosijo nazive, živijo v palači in za njihove potrebe skrbi številno osebje.

Princ William si rad privošči eno najljubših jedi - pečenega piščanca, njegova žena Kate pa uživa v smoothiejih, medtem ko njuni otroci obožujejo testenine in pic.

Kljub natrpanemu urniku, ki vključujejo številna srečanja in druge obveznosti, ki jih imata z Williamom kot kraljevi par, Kate zelo rada kuha, pri tem pa ji pomagata mali princ George in princesa Charlotte.

Kako Kate Middleton ohranja vitko postavo?

Profimedia

Na njenem (in prinčevem) jedilniku so raznoliki, a hranljivi in okusni obroki, ki jih Kate pogosto pripravlja sama. Čeprav vojvodinja Cambriška redko daje intervjuje ali vpogled v kraljevo življenje, je kar nekaj virov delilo, kako ji uspe ohranjati vitko postavo in kakšen je njen telovadni režim.

Kaj si privošči za zajtrk?

Znano je, da mama treh nadobudnežev obožuje smoothieje. Smoothie si tako privošči za zajtrk in enega zvečer. Podobno kot njena svakinja Meghan Markle.

Profimedia

Kot poroča Mail Online, si vojvodinja za zajtrk pripravi smoothie iz kodrolistnega ohrovta, spiruline, matche, špinače, romanske solate, listov koriandra in borovnic. (Ni čudno, da njena koža tako žari.) Prav tako si rada privošči tudi skodelico ovsene kaše.

Kaj si privošči za kosilo?

Vojvodinja ni vegetarijanka, a kot poročajo nekateri mediji, si za kosilo v glavnem rada privošči brezmesne jedi. Oboževala naj bi tudi sadne solate, na primer z lubenico, pa tabbouleh, ceviche in gaspačo, je poročal Daily Mail. Oba, tako Kate kot William, sta tudi ljubitelja sušija.

Kaj pa večerja?

Vojvodinja si za večerjo privošči povsem običajne obroke, kot si jih večina od nas. Na jedilniku so juhe, kariji (pred časom je povedala, da je ljubiteljica začinjenih jedi) in Williamova najljubša večerja – pečen piščanec.

Ko je bila noseča s princem Georgom, je uživala v domačih zelenjavnih jedeh, ki jih je pripravljal indijski par, Chan Shingadia in njen mož Hash.

Pečen piščanec, testenine s sirovo omako in pizza

Pečen piščanec je še ena priljubljena jed v kraljevi družini. Menda naj bi bila to ena najljubših jedi princa Williama in Kate uživa v pripravljanju njegove najljubše večerje, je povedala kraljeva dopisnica Katie Nicholll. Tudi testenine in pizze so v njihovi hiši zelo priljubljene. George in Charlotte pa obožujeta pripravo teh.

Kot so zapisali pri reviji People, je vojvodinja ob obisku osnovne šole povedala, kako njeni otroci zelo radi kuhajo zanjo. Da so ji prejšnji dan pripravili testenine s sirovo omako, eden meša moko, drugi vlije mleko in doda maslo.

Šport in dieta dukan

Kate tudi veliko telovadi in obožuje šport. V svojo rutino vključuje veliko kardia in uteži in telovadi vsak dan. Teči poskuša kar se da pogosto, kolikor ji le dopušča natrpan urnik, kot kardio pa vključuje tudi kolo in veslanje.

Ena njenih najljubših vaj naj bi bila deska (plank), ki jo vključi v vsako vadbo. Tri variacije vaje – osnovna, stranska in variacija, pri kateri se popolnoma spusti na tla in ponovno dvignete, je pročal Daily Mail. Rada ima tudi jogo, ki ji pomaga, da se sprosti in hkrati okrepi.

Profimedia

Dukanova dieta

Ko pa se Kate odloči, da bo še posebej pazila na vitko postavo, prisega na dieto dukan, poročajo nekateri mediji. Gre za zelo striktno dieto, ki dovoljuje le uživanje surove hrane, nobenih ogljikovih hidratov in ima zelo omejen energijski vnos. Tako naj bi Kate izgubila kilograme po porodu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.