10. 11. 2021, 12:00 | Promocijska objava

MOŠKI: To so 4 preprosti koraki za osebno nego na višji ravni (+ nasveti za pravilno britje)

V movembru se vse vrti okrog moških - zakaj ne bi govorili tudi o njihovi osebni negi?

Moška koža, in posledično njena nega, se v več pogledih razlikuje od ženske. Spoznajte štiri preproste korake, ki bodo navdušili vse - moške, ki jih uporabljajo, in ženske, ki jih vonjajo.

#1 PRHANJE

Čas je za sproščujočo prho! Za svojo naslednjo prho ali kopel izberite bogate, peneče gele za prhanje in mila, ki očistijo kožo in jo negujejo. Telo odišavite s čisto, poživljajočo dišavo, v kateri se prepletajo lesne, začimbne oziroma dražestne note.

#2 BRITJE

Izberite kreme in gele za udobno mokro britje ter balzame po britju, ki bodo preprečili občutke razdraženosti in ohladili vašo kožo. Navlažite in zaščitite jo!

Za večino moških je britje jutranji ritual. Da bi se izognili urezninam in razdraženosti zaradi britja, uporabljajte pravilno tehniko, kakovostne izdelke in naravne sestavine, ki lahko iz neprijetnega opravila ustvarijo čisti užitek. 

  • Obrijte se po prhanju: toplota odpre pore in zmehča dlake.
  • Izberite visokokakovostne izdelke za britje, ki ustrezajo vaši koži in življenjskemu slogu: gel, olje, kremo ali milo za britje.
  • Brijte se v smeri rasti dlak, da se ne bodo vrasle.
  • Po britju in spiranju kožo ohladite s hladno brisačo.
  • Nanesite vlažilen in blažilen balzam po britju.
#3 NEGA KOŽE

Moška koža je v povprečju 20% debelejša kot ženska koža, ker vsebuje več kolagena je videti bolj napeta in čvrstejša, moški so tudi veliko bolj nagnjeni k aknam ter mozoljem, zaradi britja koža postane bolj občutljiva ter se hitreje odziva, znaki staranja pa se pojavijo pozneje, a spremembe so takrat hitre.

Moška koža je zahtevna, zato jo navlažite in zaščitite z razkošnimi izdelki za nego, zasnovanimi posebej za moške. 

#4 DIŠAVA

Parfumi danes niso pravica samo žensk in deklet, tudi moderni moški jih uporabljajo enako pogosto kot ženske, hkrati pa dišave dodajo še nekaj več privlačnosti. Parfum je šarm v steklenički. Izberite harmonične mešanice lesnih not in začimb, ki v moškem vzbujajo skrivnost, robustnost in čutnost ter izberite svojo najljubšo dišavo iz nabora razkošnih dišav za moške. 

Zakaj ne bi novembra - oziroma movembra - izkoristili za to, da nekaj dodatne pozornosti posvetimo posebni moški osebni negi z izdelki L'Occitane?

Posebej za moške so namreč zasnovali številne negovalne kolekcije, izdelki iz kolekcij Cade, Cedrat, Cap Cedrat, Baux in L’Occitan pa se ponašajo s poživljajočimi dišavami, ki osebno nego dvignejo na višjo raven. Tako boste videti lepši, dišali pa boste prefinjeno – vse to s pomočjo naravnih čudes in tradicij iz Provanse.

IZKORISTITE SUPER AKCIJO ZA MOVEMBER

–20 % za 2 ali več izdelkov iz kolekcij za moške!

Akcija poteka v vseh trgovinah L'Occitane in v spletni trgovini www.loccitane.si do 25. 11. 2021.
Njihove premium dišave se ponašajo s trajnostnimi sestavinami, vegansko in minimalistično formulo in dolgo obstojnostjo.
 

L’Occitanov navdih je narava – in to v vsej svoji mogočnosti. Naj tudi vas navdihnejo raznolike rastline ter moč neskončne rasti in prilagajanja, ki jo ima narava – od nje se boste lahko naučili, kako lahko tudi sami rastete in se prilagajate.

Znani so po čudovitih vonjavah divjega brina, cedrata, sivke, lesa, kadil ... Da bi lahko zajeli resnično esenco narave in dragocene dišavne note, pa so razvili novo, inovativno tehnologijo ekstrakcije, s katero jim je uspelo zajeti nepričakovane dišavne lastnosti izvirnih surovih materialov, ki se jih ne da zaznati s klasičnimi metodami ekstrakcije.

Celotno ponudbo izdelkov za moške najdete na loccitane.si.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.