23. 3. 2020, 10:32 | Vir: STA

Nasvet za spolno življenje: ministrstvo za zdravje v New Yorku priporoča samozadovoljevanje

profimedia

Newyorško ministrstvo za zdravje je minuli konec tedna izdalo navodila, kako preprečiti širjenje novega koronavirusa s spolnimi odnosi, in priporoča, da je trenutno najboljše samozadovoljevanje, nato pa oseba, s katero živite v stanovanju. Spolni odnosi izven gospodinjstva, kaj šele skupinski, niso priporočljivi.

Ministrstvo za zdravje New Yorka sporoča, da je v teh časih kljub prebujanju pomladi vsak sam sebi najboljši oziroma najbolj varen spolni partner. "Masturbacija ne bo širila koronavirusa," sporoča ministrstvo in dodaja, da še posebej, če si človek opere umije roke z milom in vodo za najmanj 20 sekund prej in pozneje.

"Spolni odnosi v majhnem krogu ljudi najbolje preprečijo širjenje koronavirusa," nadaljuje ministrstvo, ko navaja, da je za samozadovoljevanjem najbolj varen spolni odnos z nekom v istem gospodinjstvu. Nikar pa se podajati v posteljno rekreacijo z nekom izven gospodinjstva, če pa že, pa z visoko stopnjo osebne higiene in kondomi. Ministrstvo pohotnim priporoča, naj se podajo na videozmenke, pošiljanje vročih sporočil ali spletne klepetalnice.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.