13. 1. 2022, 11:56 | Promocijska objava

Ne dovolite, da vam suha stopala preprečijo zabavo

profimedia
Ne dovolite, da vam suha stopala preprečijo zabavo (foto: profimedia)

Stopala – skrita v čevljih, zapostavljena, neljubljena. Pa vendar se zanašamo na svoja stopala, da nas nosijo skozi dan. Naj gre za službo, gospodinjska opravila ali uživanje v najljubšem športu in prostočasnih dejavnostih, v vsakem primeru so naša stopala zelo obremenjena. Stalno so izpostavljena pritisku in drgnjenju, pri čemer različne vrste čevljev pogosto še povečajo obremenitev. Zdrava stopala so bistvena za vse naše aktivnosti in posledično kakovost življenja. Vsi poznamo neugodje bolečih stopal – in čisto veselje njegovega olajšanja.

Nega kože je pomemben del človekovega vsakdanjega življenja: nežno čiščenje in nanos vlažilnega izdelka pomagata kožo ohranjati mehko, voljno in v ravnovesju, obenem pa nudita sproščujoče in negovalne trenutke dobrega počutja v hitrem tempu današnjega življenja. In stopala si zaslužijo enako nežno in ljubečo skrb. S tem ko stopalom namenimo pozornost z nego, kakršno običajno privoščimo drugim območjem kože, lahko preprečimo suhost in neugodje ter nagradimo stopala za stalno podporo, ki nam jo nudijo. Posebno pozornost morajo koži na stopalih namenjati še posebej tisti, ki nosijo kompresijske nogavice ali trpijo za sladkorno boleznijo.

Za te potrebe zdaj obstaja nov odgovor: nova Eucerin® UreaRepair PLUS pena za noge z 10 % uree. Pena, ki ima izjemno lahko in prijetno teksturo ter pomirjajoč vonj, je bila posebej zasnovana za suho kožo. Njene aktivne sestavine – urea, dekspantenol, ceramidi in dekandiol – pomirijo in ublažijo razpokano, suho kožo. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je pena zelo učinkovita in da jo koža zelo dobro prenaša, vključno s kožo diabetikov, odlična pa je tudi kot dopolnilna nega. Poleg tega je primerna za uporabo v kombinaciji s kompresijskimi nogavicami.

Priročni dozirnik novega izdelka omogoča preprost nanos pene, ki jo lahko razmažemo kadar koli čez dan in si tako privoščimo trenutek razvajanja. Rezultat: izkušnja vsestranskega dobrega počutja stopal, ki uporabnikom podari občutek »hoje po oblakih«.

NOVO IN EDINSTVENO: DIŠAVA Z UČINKI NEGE KOŽE

Eucerin® je prvič ustvaril dišavo, ki ima pomirjajoč učinek na kožo. Poleg tega da zagotavlja čudovito izkušnjo prijetnega vonja, ima dišava celo znanstveno dokazane protivnetne lastnosti.

DEJAVNIK DOBREGA POČUTJA, DOKAZAN V TESTU IZ RESNIČNEGA ŽIVLJENJA

V testu uporabe izdelka se je izjemnih 96 % sodelujočih strinjalo, da nova odišavljena Eucerin® UreaRepair PLUS pena za noge »obnovi in poživi« kožo na stopalih. Uporabniki niso poročali le o učinkih nege kože, temveč so navedli tudi občutek dobrega počutja, ki ga zagotavlja pena za nego stopal. Ustrezno temu je 95 % sodelujočih odgovorilo, da novi izdelek »spremeni rutino v trenutek dobrega počutja«. Večina (94 %) prostovoljcev je tudi poročala, da dolgoročno zgladi kožo na stopalih.

Študija je vključevala 750 prostovoljcev – od katerih je bila polovica sladkornih bolnikov – in je trajala štiri tedne. Nova Eucerin® UreaRepair PLUS pena za noge je dosegla najboljše rezultate pri vseh KPI-jih v primerjavi z neodišavljeno različico in s konkurenčnim izdelkom.

Posebej zgovorno je dejstvo, da je bil izjemno pozitiven odziv na Eucerin® UreaRepair PLUS peno za noge z dišavo približno enak med prostovoljci s sladkorno boleznijo, stanjem, ki poveča potrebo po dermatološki negi stopal. Glede splošne učinkovitosti je 94 % sodelujočih sladkornih bolnikov dalo novemu izdelku najvišje ocene, 90 % pa jih je potrdilo, da bi odišavljeno peno za noge takoj spet kupili.

V preteklosti so se ljudje z obremenjeno in občutljivo kožo pogosto izogibali dišavam kot potencialnim dražečim snovem, toda te ugotovitve govorijo drugačno in prepričljivo zgodbo. Uporabniki so očitno zadovoljni, da lahko uživajo v najboljšem iz obeh svetov: dokazano učinkoviti negi kože blagovne znamke, ki ji zaupajo, in splošni izkušnji dobrega počutja, ki jo nudita lahek in pomirjajoč vonj ter izjemno lahka, žametna tekstura pene. Velika večina sodelujočih (več kot 90 %) je zelo visoko ocenila tudi preprosto nanašanje izdelka in njegovo hitro vpijanje.

PRIPOROČAJO DERMATOLOGI

Linija UreaRepair se je povečala in zdaj vključuje več kot 15 različnih izdelkov za nego telesa in obraza. Kar 95 % dermatologov1 priporoča UreaRepair PLUS za paciente z znaki, ki segajo od navadne suhe kože (xerosis) do luskavice, pilarne keratoze in stanj kože, povezanih s sladkorno boleznijo.

Posamezni izdelki Eucerin® rešujejo težave s suho kožo različnih stopenj resnosti na vseh delih telesa. Vključujejo losjona UreaRepair PLUS s 5 % in 10 % uree ter UreaRepair PLUS kremo za telo, kremo za roke in kremo za noge ter odslej tudi novo Eucerin® UreaRepair PLUS peno za noge. Eucerin® UreaRepair PLUS krema 30 % urea je izdelek z izjemno visoko koncentracijo uree, zasnovan za ekstremno suhe, luskave in otrdele predele kože. Družina izdelkov vključuje tudi osvežujočo peno za prhanje, kremo in mazilo s 5 % ali 10 % uree ter Acute lip balzam za nego ustnic za zelo suhe, razpokane ustnice. Kot vsi izdelki Eucerin® so na voljo brez recepta v lekarnah.

*Raziskava znamke Eucerin® z dokazi iz resničnega sveta, 2016–2018, s 1343 pacienti v šestih državah (Hrvaška, Francija, Nemčija, Italija, Srbija, Slovenija).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.