Preizkusite izdelke za nego kože, preden se odločite zanje

Iščete izdelke za idealno rutino nege kože?

6. 2. 2021, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              Preizkusite izdelke za nego kože, preden se odločite zanje (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Sodite med tiste, ki iščejo idealno rutino za nego kože, vendar niso prepričani, kje začeti?

Negovan in zdrav videz kože zahteva mesece truda, doslednosti in vztrajnosti, a tudi naložbe. Zato je razumljivo, da želite pred izborom ugotoviti, kako se kateri izdelek ujema z vašo kožo in ali ga je vredno vključiti v rutino. Raziskovanje po spletnih straneh, prebiranje blogov in spraševanje prijateljic vas lahko zagotovo približajo rešitvi, toda če želite resnično vedeti, v kaj vlagati svoj denar, je najbolje preizkusiti. 

Vichyjevi TRY & BUY kompleti za preizkus priporočene rutine

Vichy ponuja rešitev v obliki 4 posebnih kompletov, sestavljenih glede na cilje, ki jih želite doseči, s poudarkom na boju proti gubam. Vsak komplet sestavljajo 4 mini izdelki za popolno dnevno rutino, njihova količina pa zadostuje za ustrezno preizkusno obdobje. Če vam je priporočena rutina všeč, boste bolj prepričani pri izbiri izdelkov, potrebnih za doseganje negovanega in zdravega videza kože.

Ker gre za omejeno ponudbo, ki je po posebni ceni na voljo v spletnih in fizičnih lekarnah, priporočamo vsem, ki iščejo idealno rutino, da odhitijo v najbližjo lekarno ali kliknejo na spletno lekarno. Priskrbite si svoj komplet in bodite korak bližje temu, da izveste, kaj potrebuje vaša koža.

AQUALIA TRY & BUY komplet

Linija Aqualia Thermal nudi 48-urno vlaženje kože. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade. 

Promocijsko gradivo
LIFTACTIV SPECIALIST TRY & BUY komplet

Liftactiv Specialist obnavlja raven kolagena v koži in nudi izjemno anti-age delovanje ter učinkovitost s sestavinami naravnega izvora. Posebna priložnost za preizkus najnovejše nočne kreme Liftactiv Specialist, ki šele prihaja na trg. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

Promocijsko gradivo
LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY komplet

Liftactiv Supreme nudi učinek liftinga z biološkim delovanjem proti globokim gubam in izgubi čvrstosti. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

Promocijsko gradivo
NEOVADIOL TRY & BUY komplet

Neovadiol je namenjen zreli koži v menopavzi in koži vrača mladostnost, volumen, gostoto, mehkobo ter sijaj. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

Več informacij o izdelkih Vichy in aktualnih promocijah preverite tukaj.

Promocijsko gradivo