8. 10. 2020, 12:31

»Samo en krof te loči od tega, da boš ostala sama!« je bil stavek, ki je sprožil neverjetno preobrazbo

Instagram

Potem, ko je rodila sina, je 25-letna Dennie Foster padla v poporodno depresijo. Zadrževala se je doma, se tolažila s hitro hrano, ki jo je naročala po telefonu, in tako v dobrem letu dni podvojila svojo težo, piše The Sun.

Ko jih je tehtnica pokazala že 107, se je njen 27-letni partner Gary pošalil, da jo ’samo še en krof loči od tega, da bo ostala sama’. Dannie je nesramna šala tako zbodla, da se je odločila za korenito spremembo.

Septembra 2019 je začela dvakrat tedensko obiskovati telovadnico.

Najprej je štiri mesece delala predvsem kardio vaje in trening z utežmi, za kar je najela tudi osebnega trenerja. Ob tem je seveda bolj pazila tudi, kaj vnaša vase. Namesto naročanja hitre hrane si je začela sama kuhati zdrave obroke.

»Diete nikoli niso zares delovale. Ker je bil energijski vnos vedno premajhen, pri njih enostavno nisem zmogla vztrajati.«

Zato se je tokrat raje odločila z raznovrstno prehrano doma pripravljenih obrokov z veliko sadja in zelenjave. Dnevno tako vnese okoli 1600 kalorij.

In leto dni kasneje je z novo prehrano in obiski telovadnici Dannie končno uspelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dannie (@dannieee_forster) on

Izgubila je kar 65 kilogramov, počuti pa se bolje, kot se je kadarkoli poprej.

Danes je tudi veliko bolj samozavestna, pa tudi srečna, zato partnerju zlobne opazke, zaradi katere je povsem spremenila življenjski stil, ne zameri. »Že ko sem ga spoznala, mu ni bilo mar, kako sem videti. Po rojstvu sina pa sem se resnično močno zredila.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night with my man ❤ #husbandmaterial #indianfood #datenight

A post shared by Dannie (@dannieee_forster) on

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.