Živilo, s pomočjo katerega bo vaš imunski sistem neverjetno močan

30. 10. 2020, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              Živilo, s pomočjo katerega bo vaš imunski sistem neverjetno močan (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Ali želite živilo, ki bo vašim jedem dalo poseben okus in ki je tudi odličen vir beljakovin? Spoznajte novosti podjetja PIK.

Puranje šunke PIK so nov izdelek podjetja PIK Vrbovec, ki je narejen iz najkakovostnejših kosov puranjega mesa

Promocijsko gradivo

Asortiment šunk PIK je postal bogatejši za nov okus – dimljeno puranjo šunko PIK. Tako kot dosedanji izdelki PIK imajo tudi te šunke zmanjšano vsebnost soli, prav tako pa ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje. So naravno bogate z beljakovinami, obenem pa imajo nizko kalorično vrednost in nizko vsebnost maščob, zato so popolne za lažje in bolj hranljive obroke. 

Puranje šunke PIK so prava izbira za športnike

Dimljena puranja šunka PIK je na voljo v trgovinah na oddelku delikatese in v pakiranjih v obliki 100‑gramskega narezka. Ob nepremagljivo lahkem okusu bodo puranje šunke PIK razveselile vse, ki jim je mar, kaj jedo.

Tako, na primer, 100 gramov puranje šunke vsebuje le 2 odstotka maščobe. Obenem lahko v 100 gramih dimljene puranje šunke PIK najdete 19 gramov beljakovin. Prav zaradi tega je popoln prehranski izdelek, v katerem bodo uživali tako športniki kot tisti, ki želijo izgubiti odvečne kilograme.

Pozitivno vplivajo na razpoloženje

Puranje meso je tudi izjemno bogato s selenom. Z uživanjem 100 gramov puranjega mesa boste zaužili več kot 50 odstotkov dnevnih potreb po tem pomembnem mineralu. Selen namreč pomaga presnovi, krepi imunski sistem, je odličen antioksidant in pomaga pri pravilnem delovanju ščitnice.

Puranje meso je bogato z več hranilnimi snovmi. Od tega z vitamini A, E, B, kalijem, cinkom, fosforjem, kalcijem, magnezijem, železom, ... Puranje meso je superhrana, ki jo lahko uživate brez slabe vesti. Videli boste, kako puranje šunke PIK pozitivno vplivajo na vaše razpoloženje in vam zagotavljajo potrebno energijo.

Profimedia

Fotografije: promocijsko gradivo in profimedia