16. 3. 2021, 12:00 | Promocijska objava

To je naprava, ki bi jo moral imeti vsak dom (in vas lahko obvaruje pred pljučnim rakom)

Promocijsko gradivo

Veste, kaj je najpogostejši vzrok pljučnega raka med nekadilci?

Radon je najpogostejši vzrok pljučnega raka med nekadilci, saj gre za radioaktiven plin brez vonja in barve, ki se nabira v zaprtih prostorih. Je vzrok za smrt 6x več ljudi kot požari doma in zastrupitve z ogljikovim monoksidom skupaj. Radon najdemo v vsakem domu in v vsaki zgradbi, njegova prisotnost pa niha iz dneva v dan, iz meseca v mesec, zato je pomembno, da prevzamemo nadzor.

Vsak dom potrebuje detektor radona

Airthings Wave je brezžični monitor na baterije, ki vam pomaga, da prevzamete nadzor nad izpostavljenostjo radonu ter vam omogoča spremljanje trenutnih in preteklih vrednosti kar na vašem pametnem telefonu. Z eno napravo imate nadzor nad tremi dejavniki, ki vplivajo na kvaliteto zraka v vašem domu, saj lahko neprekinjeno spremljate prisotnost tako radona kot tudi temperature in vlažnosti.

Podatke o kvaliteti zraka lahko enostavno spremljate na merilcu, telefonu ali računalniku, saj je naprava brezžična in deluje na baterije, na slabo kvaliteto zraka pa vas opozori barva, ki se pojavi na napravi. Za spremljanje podatkov sta na voljo tudi brezplačna aplikacija (iOS in Android) in spletna nadzorna plošča, ki omogočata preprosto in zanesljivo spremljanje kvalitete zraka.

Poskrbite za zdravje svoje družine

... in pravočasno namestite detektor radona, nevarnega plina, ki je velik krivec za pljučnega raka med nekadilci. Redno odčitavanje je edini in najbolj zanesljiv način, da boste resnično vedeli, kaj se dogaja z zrakom v vašem domu. 

Več informacij o izdelku Airthings Wave preberite TUKAJ

Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.