28. 11. 2022, 11:02 | Promocijska objava

Tudi vam ščetkanje zob predstavlja izziv

Sonična zobna ščetka Curaprox Hydrosonic pro. Izjemno nežna, z vrhunskim učinkom. Za profesionalno ščetkanje zob doma.

Flegis d.o.o.

Zobni kamen, krvaveče in občutljive dlesni ter zadah torej niso dejstvo, na katerega se morate navaditi. Le pravo rešitev za ustno higieno morate najti in težava bo odpravljena.

Prava rešitev je lahko enostavnejša a učinkovitejša higiena zob in dlesni s sonično tehnologijo. Slednja omogoča mehanski način čiščenja zob, pri čemer ste lahko bistveno bolj nežni in natančni, kot pri čiščenju z ročno zobno ščetko. Zaradi dodatne hidrodinamične turbulence v mešanici sline, vode in zobne paste v ustih, pa lahko z mehkimi ščetinami na nastavkih varno in učinkovito odstranite bakterije tudi na težko dostopnih mestih, recimo na robu med zobmi in dlesnijo, kjer zobne obloge povzročajo največ težav. 

Primerna je vsakodnevno nego zob in dlesni, za izboljšanje ustnega zdravja pri posameznikih, ki imajo težave s krvavenjem dlesni ali celo parodontalno boleznijo. Po njej posezite v primeru preventive pred kariesom, pa tudi če imate težave z zobnim kamnom. Odlično se odreže še v ustih s fiksnim ortodontskim aparatom in zobnimi vsadki. 

- Kako ščetkati
- Vsi trije nastavki pri modelu Hydrosonic pro imajo majhne glave z mehkimi in gostimi vlakni Curen®, ki dosežejo težko dostopna mesta ter jih očistijo nežno in učinkovito. Ta poliestrska vlakna so tudi ena od ključnih prednosti soničnih zobnih ščetk Curaprox. Zato izberite ustrezni nastavek ter uživajte v čistih in zdravih zobeh. 

Nastavka kapljične oblike omogočata nežno in učinkovito ščetkanje vsakega zoba posebej. Z nastavkom single natančno poščetkamo rob med zobom in dlesnijo.

Nastavka kapljične oblike omogočata nežno in učinkovito ščetkanje vsakega zoba posebej. Z nastavkom single natančno poščetkamo rob med zobom in dlesnijo.

Flegis d.o.o.

Naročnik oglasa: Flegis d.o.o.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.