12. 11. 2020, 12:00

Vianna Stibal: ThetaHealing je zdravilna tehnika, ki je z nami že tisočletja!

profimedia


»Ko sem zapuščala bolnišnico, so mi zdravniki povedali, da se mi noga med hojo lahko zlomi. Če bi se to zgodilo, bi bila, da bi preprečili širjenje raka, amputacija neizogibna. Povedali so mi tudi, da imam morda pred seboj le še nekaj mesecev življenja.«

Pisalo se je leto 1995, ko je Vianna Stibal, mati treh majhnih otrok, dobila težko diagnozo: diagnozo kostnega raka. Njen takratni specialist ji je povedal, da ima tumor v desni stegnenici in da je dotlej videl le dva takšna primera. Prav tako ji je dal vedeti, da je po njegovem mnenju najboljša možna rešitev amputacija. Ta bi ji vsaj za nekaj časa podaljšala življenje.

Vianna, ki je bila do takrat že poučena v naravno medicino in intuitivna zdravljenja, je bila pred hudo preizkušnjo.

Zaradi tumorja je trpela silovite bolečine, hkrati pa jo je bila groza, da bi morala umreti in za seboj pustiti svoje otroke. »Že samo misel na to, da bi jih poslala k sorodnikom ali njihovemu očetu, ki je bil paraplegik in bolehen, je bila neznosna.« Prav te misli so ji nato vlile voljo do življenja.

»Čeprav sem bila zelo bolna, so moje intuitivne zmožnosti in povezava s Kreatorjem postajale vse bolj natančne. Vse od sedemnajstega leta, ko sem se zaobljubila, sem bila prepričana, da sem na svetu z nekim višjim namenom. Toda tokrat nisem bila prepričana, ali ga bom izpolnila,« v knjigi Theta healing svojo takratno kalvarijo opisuje Vianna Stibal.

»Zmedena in žalostna sem zavpila proti Kreatorju: ’Zakaj jaz? Zakaj izgubljam nogo? Bog, ali bom umrla? Toliko še moram postoriti!’ Sredi tožbe sem zaslišala glas, ki je bil tako jasen in glasen, kot bi govorec stal poleg mene v sobi: ’Vianna, tukaj si z nogo ali brez nje, zato se sprijazni s tem.’ Odgovor me je osupnil, in čeprav tega takrat nisem vedela, je bil točno tisto, kar sem potrebovala. V tistem trenutku sem postala še bolj odločena, da odkrijem način, kako ozdraviti svoje telo.«

Odgovor, ki ga je tako iskala, je dobila, ko je nekega dne zdravila teto iz Oregona.

Uvid v nov način zdravljenja je prišel kot preblisk, rezultat pa ni bila zgolj v hipu odstranjena bolečina njene tete, temveč tudi lastno ozdravljenje.

»Danes je moja stegnenica zdrava, vsi izvidi so normalni in nimam več limfnega raka. V znak hvaležnosti sem Kreatorju obljubila, da bom tehniko delila z vsemi ljudmi, ki se je želijo naučiti. To je zasnova ThetaHealinga, kot ga poznamo in cenimo danes.«

Vianna še vedno hrani rentgenske posnetke svoje noge.

Pred nekaj leti je posnetke dala pogledati specialistu, ta pa ji je rekel le, da je lastnik te noge zagotovo mrtev.

Kaj je torej theta zdravljenje, ki je sposobno tako velikih čudežev?

Gre za izredno preprosto in učinkovito energijsko tehniko širokega spektra, ki je po navedba Vianne Stibal uporabna na vseh področjih življenja.

»Theta stanje je stanje zelo globoke sprostitve, kakršna se uporablja v hipnozi; možganski valovi se tedaj upočasnijo na frekvenco od 4 do 7 ciklov na sekundo. Modreci običajno meditirajo več ur, da dosežejo to stanje, v katerem so popolnoma umirjeni. Možganski valovi theta predstavljajo podzavest, nadzorujejo tisti del naših možganov, ki se v plasteh nahaja med zavestnim ter podzavestnim umom in vsebuje spomine ter občutek, in nadzorujejo naše pristope, prepričanja tere vedenje. Valovi theta so vedno ustvarjalni in navdihujoči; spremljajo jih značilni duhovni občutki. Verjamem, da nam to stanje omogoča delovati pod ravnjo zavestnega uma,« še piše Vianne Stibal, ki je prav z uporabo možganskih valov theta pozdravila sebe, zdaj pa o tem uči in zdravi druge.

profimedia

Theta Healing v resnici tudi ni neka nova pogruntavščina Vianne Stibal.

Gre za tehniko, ki je stara več tisočletij, Vianna pa jo je odkrila, ko jo je sama najbolj potrebovala.

»Ko si v ThetaHealingu predstavljate, da greste nad glavo skozi svojo kronsko čakro, bodo vaši možgani na elektroencefalografu še vedno v alfa stanju. Z elektroencefalografom je dokazano, da zavest, ki jo skozi kronsko čakro pošljemo z osredotočeno mislijo in gre navzgor ter išče Boga, spodbudi možgane, da samodejno preklopijo v čisto theta stanje. Kaj so mislila starodavna ljudstva, ko so rekla, naj pojdemo navzgor in poiščemo Boga? Ko so me med mojimi vpogledi vprašali, kaj počnem, sem odkrila prav to. Sedela sem nasproti osebe, držala njene dlani in si predstavljala, da se dvigujem nad svojim prostorom. Molila sem k Bogu, da bi mi naklonil uvid, ki ga je oseba potrebovala. To mi je bilo dano, ker sem vzdrževala theta stanje.«

Theta Healing, Theta Zdravljenje

ThetaHealing je izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja: medsebojnih odnosih, strahovih, manifestacijah, karieri, zdravljenju bolezni in privabljanju obilju. Njena največja uporabnost pa se nahaja v spreminjanju podzavestnih prepričanj, ki v veliki meri vplivajo na naše življenje.

Vianna Stibal je ustvarjalka in ustanoviteljica duhovne filozofije, meditacije in zdravilne tehnike, znane kot ThetaHealing®. Je priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki po vsem svetu izvaja seminarje skupaj z možem Guyem za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah, od leta 2019 pa na tisoče inštruktorjev in približno šeststo tisoč izvajalcev po vsem svetu.

Svojo življenjsko zgodbo, spoznanja in vse, kar gre vedeti o Theta zdravilni tehniki, je popisala v knjigi Theta Healing, ki je v slovenskem prevodu že na voljo v spletni knjigarni založbe Primus.

Primus

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.