Zaradi TikTok trenda končala v bolnišnici, začasno slepa in s hudo infekcijo

Ne počnite tega sami doma!

11. 5. 2021, 11:10 | Zdravje

              Zaradi TikTok trenda končala v bolnišnici, začasno slepa in s hudo infekcijo (foto: profimedia) profimedia

Ne poslušajte lepotnih nasvetov, v katerih vam priporočajo, da naredite nekaj sami doma, kar bi v resnici morali strokovnjaki po salonih, je nauk, ki ga lahko potegnemo iz naslednje resnične zgodbe.

Pred dnevi so oboževalci 21-letne zvezde avstralskega šova Big Brother, Tilly Whitfeld, osuplo gledali v njeno fotografijo iznakaženega obraza na Instagramu s pripisom, da je 'preizkusila lepotni nasvet s TikToka, končalo pa se je tako, da je pristala v bolnišnici'.

Namreč, Whitfeld se je v javnosti večkrat pojavil z zeleno glineno masko, ki ji je prekrivala velik del obraza. Tovrstni tretma si je privoščila teden dni pred prihodom v bigbrotherjevo hišo, nato pa je rezultate 'lepotnega tretmaja' skušala skriti pod debelimi plastmi pudra.

Izvorni problem so bile brazgotine od aken, ki se jih je želela znebiti. Tako je na TikToku našla dekle, ki je tam samozavestno razlagala, da se je takšnih nepravilnosti kože mogoče znebiti z akupunkturo.

Whitfeld je sledila njenemu nasvetu, da bi na koncu pristala v bolnišnici: začasno slepa zaradi hudih oteklin in z nevarno infekcijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I L L Y 🍒 (@tillywhitfeld)

"Tretma se je končal tako, da sem morala poiskati pomoč v bolnišnici z oteklim in vnetim obrazom," je razložila za News.com in tako posvarila vse druge, naj nikar ne sledijo njenemu zgledu.

"Ne poslušajte nasvetov, v katerih vam priporočajo, da storite nekaj sami doma, kar bi sicer morali storiti strokovnjaki v salonih," je bila še jasna.